سال انتشار: 1395
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی معماری و شهرسازی
کد COI مقاله: ARCHITECTUREUR01_183
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 969
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تبیین رویکرد بازآفرینی شهری فرهنگ -مبنا در بافت تاریخی مرکز شهر تهران؛ نمونه موردی: محدوده سی تیر
چکیده مقاله:
موضوع حفظ عناصر تاریخی و فرهنگی مرکز شهرها و یافتن مناسب ترین راه حل برای مداخله در بافت های تاریخی سال هاست دغدغه حرفه ای طراحان، برنامه ریزان و مدیران شهری بوده و نظریات مختلفی نیز بر این مبنا مطرح شده است. در تمام نظریات موفق و فراگیر توجه به حفظ عناصر تاریخی به عنوان میراث شهری و فرهنگی و شناخت کامل بستر مداخله تاکیید شده است. زمانی که بستر در مرکز فرهنگی شهر واقع شده باشد، اهمیت و ظرافت موضوع بیشتر شده و اهمیت پدیده فرهنگ پررنگ تر به نظر می رسد. در بین رهیافت های مختلف اخیر پیرامون مداخلات در بافت های مشابه، رویکرد بازآفرینی از جامعیت بیشتری در دهه های اخیر برخوردار بوده و رهیافت «بازآفرینی فرهنگ-مبنا»، به عنوان اصلی ترین نوع بازآفرینی شهری شناخته شده است. لذا با توجه به پتانسیل های بستر طراحی (محدوده خیابان سی تیر) و قرارگیری چند عنصر فرهنگی و تاریخی مهم شهر تهران در آن، رویکرد این پژوهش فرهنگ-مبنا انتخاب شده است. با مرور دیدگاه های مختلف به بازتعریف و چارچوب نظری جدیدی برای این رهیافت رسیده که هدف،راهبردها و سیایت های عام برای بافت مرکزی تهران را دارا است. سپس دو طرح کلی برای نمونه موردی مطرح، و برای طرح برتر ضوابط خاص ارائه شده است.
کلیدواژه ها:
بازآفريني فرهنگ مبنا، بافت تاريخي، خيابان سي تير تهران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/484548/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فتاحی، شیوا و نقی زاده، محمد،1395،تبیین رویکرد بازآفرینی شهری فرهنگ -مبنا در بافت تاریخی مرکز شهر تهران؛ نمونه موردی: محدوده سی تیر،کنفرانس بین المللی مهندسی معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/484548
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، فتاحی، شیوا؛ محمد نقی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1395، فتاحی؛ نقی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بازآفرینی پایدار شهری با رویکرد توسعه کالبدی میان افزا مطالعه موردی منطقه مرکزی شهر اصفهان
- تحلیل کاربست رویکرد بازآفرینی فرهنگ مبنا در بافت قدیم شهری نمونه موردی محله نوغان مشهد
- تبیین مدل مفهومی تجدید حیات فضاهای شهری در بازافرینی شهری
- تحلیلی بر بازآفرینی شهری با رویکرد فرهنگ مبنا
- بررسی مصادیق رویکرد بازآفرینی بافت های شهری در ایران وجهان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.