سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ASECONF02_019
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 634
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد نانوسنسورها در کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی
چکیده مقاله:
امروزه در صنعت غذا، شناسایی ترکیب مواد غذایی و نیز پاتوژن های بیماری زا در آزمون های کنترل کیفیت دارای اهمیت می باشند. در این زمینه، روش های اندازه گیری که دارای سرعت، دقت و حساسیت بالایی می باشند و همچنین هزینه هایاجرایی آن ها کمتر است، بیشتر مورد توجه محققین و تولیدکنندگان مواد غذایی قرار می گیرد. فناوری نانو با ساخت حسگرهادر ابعاد کوچک، بسیاری از شاخص ها را با سرعت و دقت بیشتری ارزیابی می کند. کنترل یک یا چند خصوصیت در طی تولید یا فرآوری مواد غذایی به طور همزمان، قابل حمل بودن و سرعت بالا در انجام عملیات، از ویژگی های فناوری نانو می باشد. به منظور کنترل کیفیت و تأمین ایمنی مواد غذایی از نانوسنسورها استفاده می کنند که در تشخیص ترکیبات و آلاینده ها کاربرد وسیعی دارند. در این مقاله مروری، برخی از جزئیات کاربرد نانوسنسورها برای تشخیص میکروارگانیسم ها یا آلاینده های شیمیایی در مقادیر بسیار کم، و نیزکاربردهایی از نانوسنسورها که در آن ها نانو مواد به طور مستقیم به غذاهای مصرفی افزوده نمی شود، مورد مطالعه قرار می گیرد. این محصولات به احتمال زیاد به بازار عرضه می شوند و مصرف کنندگان از این مواد غذایی استقبال می کنند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ASECONF02_019 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/483695/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پورعزت، معصومه و کیومرثی، حامد،1394،کاربرد نانوسنسورها در کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی،دومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در علوم کشاورزی و محیط زیست،https://civilica.com/doc/483695
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، پورعزت، معصومه؛ حامد کیومرثی)
برای بار دوم به بعد: (1394، پورعزت؛ کیومرثی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سنتز نانوذرات منگنز دی اکسید و بررسی فعالیت کاتالیستی موثر آن در اکسیداسیون رنگ متیلن بلو
- تعیین اندازه بهینه اجزاء یک سیستم قدرت ترکیبی با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- مطالعه سنتز و پایدارسازی نانو ذرات نقره تهیه شده به روش میکرو امولسیونی با استفاده از دو دکان تیول
- استفاده از روش مایسل معکوس برای ساخت نانو ذرات مگنتیت
- شکل و پایداری نانوامولسیون ها و بررسی نقش سورفکتانت ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش تحقیقات در کاهش ضایعات میوه گلابی با استفاده از کلرور کلسیم
- استفاده از ضایعات پوست چوب، خاک اره و الیاف های ریز در تولید هیزم شومینه
- نقش تحقیقات در بهبود کیفیت محصولات کشاورزی (زعفران و خشکبار)
- نقش تحقیقات و واحدهای تحقیق و توسعه در ارتقای سطح فن آوری و سازگاری ماشین های کشاورزی با شرایط ایران
- بررسی فرمولاسیون آب گریپ فروت ایران به منظور بهبود کیفیت آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.