رتبه بندی ابعاد توانمندسازی مرتبط با فناوری اطلاعات در سازمان تامین اجتماعی
محل انتشار: کنفرانس بین المللی اقتصاد مدیریت و علوم کشاورزی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 453
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMAS01_262
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
چکیده مقاله:
یکی از حوزه هایی که با ورود فناوری اطلاعات در سازمان ها دچار تحول اساسی شده حوزه منابع انسانی است زیرا به منظور غلبه بر شرایط نامطمئن، پیچیده و پویا تنها راهی که پیش روی مدیران قرار دارد برخورداری از نیروی انسانیتوانمند و کارآمد می باشد. بنابراین دانایی، میزان دسترسی و استفاده مفید از ابزارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات توسط کارکنان از مهم ترین عوامل بقاء و حیات سازمان ها می باشد. هدف از مطالعه حاضر، رتبه بندی ابعاد توانمندسازیمرتبط با فناوری اطلاعات در سازمان تامین اجتماعی می باشد. این مطالعه کاربردی در سال 1393 در ستاد مرکزی سازمان تامین اجتماعی انجام گرفت. به منظور گردآوری داده ها از پرسشنامه محقق ساختهα =0,912 با 30 سوال در دو محور توانمندسازی و فناوری اطلاعات در مقیاس 5 محور لیکرت استفاده شد. جامعه پژوهش کارشناسان ستاد مرکزی سازمان تامین اجتماعی بودند که طبق آمار امور اداری سازمان در سال 1393 برابر با 531 نفر بود که با استفاده از روش نمونه گیری احتمالی و از نوع طبقه ای نسبی تعداد 224 نفر از کارشناسان انتخاب شدند. به منظور آنالیز نتایج از آزمون های همبستگی اسپیرمن و رتبه بندی فریدمن توسط نرم افزار spss ویرایش 17 استفاده شد. نتایج حاکی از آن بود که فناوری اطلاعات با تمامی ابعاد توانمندسازی (خود مختاری، اعتماد، تاثیرگذاری، شایستگی، معنی دار بودن) کارشناسان رابطه مستقیم و معنی داری دارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مینا جمشیدی اوانکی
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده مدیریت واحد تهران مرکز
شاهین اولادزادعباس آبادی
دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی گرایش منابع انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی ،دانشکده مدیریت واحد تهران مرکز و رئیس گروه سیستم های متمرکز سازمان تامین اجتماعی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :