بررسی امکان استفاده از پروتئین های سرمی شیر به عنوان حامل سینامالدئید دارچین
محل انتشار: نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 964
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
FIFIC01_060
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
چکیده مقاله:
دارچین یکی از ادویه هایی است که در طب سنتی استفاده از آن جهت درمان بسیاری از بیماری ها توصیه می شود و همچنین کاربرد وسیعی در صنایع غذایی دارد. اسانس دارچین که تنها قسمت مهم دارچین است به مقدار یک درصد در پوست گیاه وجود دارد و عطر و طعم دارچین به علت این اسانس است. مهم ترین ترکیب اسانس دارچین سینامالدئید است، که اکثر خواص درمانی دارچین را شامل می شود. غنی سازی مواد خوراکی پرمصرف مانند شیر با سینامالدئید می تواند به بهره وری بیشتر از خواص سینامالدئید منجر شود. شیر حاوی دو دسته پروتئین اصلی است؛ کازئین ها و پروتئین های سرمی شیر. آلفالاکتالبومین یکی از پروتئین های سرمی شیر است که در شیر تمامی موجودات وجود دارد و غیر آلرژی زاست. در این پژوهش برهمکنش آلفالاکتالبومین شیر گاو با سینامالدئید مورد مطالعه قرار گرفته است. با بررسی طیف های جذبی ترکیب این دو ماده به روش طیف سنجی مرئی-فرابنفش این نتیجه حاصل شد که سینامالدئید قابلیت اتصال به آلفالاکتالبومین را دارا می باشد و از این طریق می توان از آلفالاکتالبومین به عنوان حامل سینامالدئید بدون نیاز به ایجاد شرایط خاص مانند تغییرات دمایی استفاده نمود که می تواند در غنی سازی شیر با ماده ای پر خاصیت، معطر و خوش طعم استفاده شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
غزاله اصغری
دانشجوی کارشناسی ارشد ، زیست شناسی علوم سلولی و مولکولی ، دانشگاه مازندران، بابلسر
ملیحه سادات عطری
استادیار، گروه زیست شناسی علوم سلولی و مولکولی ، دانشگاه مازندران، بابلسر
مریم مهاجرانی
استادیار، گروه زیست شناسی علوم سلولی و مولکولی ، دانشگاه مازندران، بابلسر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :