سال انتشار: 1394
محل انتشار: نخستین کنگره بین المللی جامع روانشناسی ایران
کد COI مقاله: PSYI01_196
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 366
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه ذهن اگاهی و نشاط اجتماعی میان کاربران شبکه های اجتماعی براساس میزان ساعت استفاده از آن
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش مقایسه ذهن آگاهی و نشاط اجتماعی میان کاربران شبکه های اجتماعی براساس میزان ساعت استفاده از این شبکه ها می باشد. دلیل اصلی توجه به این امر، نقش و تاثیر هر کدام از شبکه های اجتماعی در شکل دهی در رفتار و افکار افراد جامعه و شیوع بیماری های روانی نظیر افسردگی و اضطراب می باشد. تعدد این شبکه ها و گسترش استفاده از آن ها می تواند بر میزان سلامت جسمانی و روانی کاربران تاثیر بسزایی داشته باشد. در این پژوهش از پرسشنامه های ذهن آگاهی براون و رایان و نشاط اکسفورد استفاده شد. سپس با استفاده از اطلاعات به دست آمده و به منظور پاسخ به فرضیات، آزمون های آمار استنباطی (آزمون همبستگی پیرسونPearson Correlation ) مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفتند. نتایج پژوهش نشان می دهد که بین میزان استفاده از اینترنت با ذهن آگاهی کاربران رابطه معنادار وجود دارد. به بیان دیگر با افزایش میزان استفاده از اینترنت میزان ذهن آگاهی آنان کاهش می یابد. هم چنین بین میزان استفاده از اینترنت با نشاط اجتماعی کاربران رابطه معنادار وجود دارد به بیان دیگر با افزایش میزان استفاده از اینترنت میزان نشاط اجتماعی آنان نیز کاهش می یابد. این افراد بیشتر مستعد بیماری های روانی بویژه افسردگی و اضطراب می-باشند. لذا آموزش درخصوص تاثیر و تحمیل رفتاری و فکری این شبکه ها و اعلام شیوع بیماری های روانی با افزایش ساعات استفاده از آن ها ضروری می باشد.
کلیدواژه ها:
شبكه اجتماعي، ذهن آگاهي، نشاط اجتماعي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/475278/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پرجرأت پو، منا و سوری، ریحانه،1394،مقایسه ذهن اگاهی و نشاط اجتماعی میان کاربران شبکه های اجتماعی براساس میزان ساعت استفاده از آن،نخستین کنگره بین المللی جامع روانشناسی ایران،،،https://civilica.com/doc/475278
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، پرجرأت پو، منا؛ ریحانه سوری)
برای بار دوم به بعد: (1394، پرجرأت پو؛ سوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اهمیت سودآوری در سازمان
- پیش بینی نشاط ذهنی دانشجویان بر اساس بخشودگی بین فردی و خودمتمایزسازی
- بررسی رابطه بین اهرم مالی و سیاست تقسیم سود
- بررسی برندسازی داخلی و ارتقای برند در سازمان ها
- تاثیر عوامل موثر در انتخاب خودرو بر رفتار مصرف کنندگان در خصوص خرید محصولات داخلی ( مورد مطالعه : مصرف کنندگان خودروی سواری در خراسان رضوی )
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی وضعیت روانشناختی زوجین دارای فرزند اختلال درخودماندگی (ASD)
- مقاله مروری: اختلال استرس پس از سانحه چیست؟
- کودکان کم توان ذهنی و مادران کودکان عادی در ارومیه
- مقایسه ی امید و معنای زندگی در مادران کودکان مبتلا به طیف اتیسم با مادران کودکان کم توان ذهنی و مادران کودکان عادی در ارومیه
- رابطة تابآوری و تعارض کار خانواده و خانواده کار با رضایت شغلی کارکنان خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.