آسیب شناسی مدیریت منابع انسانی با هدف بهبود و توسعه براساس مدل سه شاخگی (مورد مطالعه : مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودرو سایپا)
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,903
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EMCONF02_061
تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395
چکیده مقاله:
تحول و بهبود سازمانی، به عنوان از ضرورت های اجتناب ناپذیر سازمان های نوین و از عوامل مهم بقا و ماندگاری در جامعه پرتلاطم اطلاعاتیو ارتباطاتی عصر حاضر، نیازمند شناسایی آسیب ها و عارضه های مهم ترین سرمایه سازمان یعنی منابع انسانی است. این آسیب ها، بسیارمتنوع بوده و در سطوح مختلف عملکرد، اهداف، رفتارها و ساختارهای سازمانی، اختلال ایجاد می کنند. یکی از متداول ترین متدولوژی هایتجزیه و تحلیل و شناخت آسیب های سازمانی، مدل سه شاخگی است که در بر گیرنده عوامل رفتاری، ساختاری و زمینه ای است. پژوهشحاضر، تحقیقی کاربردی از نوع توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری تحقیق، شامل کلیه کارکنان شاغل در سازمان هستند. نتایج تحقیقنشان داد که در بین آسیب های شاخه ساختاری، مؤلفه ارزیابی عملکرد؛ در بین آسیب های شاخه رفتاری، مؤلفه امنیت شغلی و در بینآسیب های شاخه زمینه ای، مؤلفه پیمانکاران و مشاوران، در اولویت اول آسیب های سازمانی این مرکز قرار دارند. همچنین با اولویت بندیآسیب های سه گانه، به ترتیب عوامل ساختاری، عوامل رفتاری و عوامل زمینه ای، در رتبه های اول تا سوم قرار گرفتند.
کلیدواژه ها:
آسیب شناسی ، عوامل ساختاری ، عوامل رفتاری ، عوامل زمینه ای ، مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودرو سایپا
نویسندگان
سمیه ذاکری نیا
کارشناس توسعه منابع انسانی مرکز تحقیقات و نوآوری سایپا ، دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی (EMBA)- سازمان مدیریت صنعتی
منصور دهقان نجم آبادی
مدیر منابع انسانی مرکز تحقیقات و نوآوری سایپا ، دانشجوی دکترای مدیریت صنعتی- دانشگاه علامه طباطبایی
سمیرا نجارزاده آرانی
کارشناس توسعه منابع انسانی مرکز تحقیقات و نوآوری سایپا ، دانشجوی دکترای مدیریت منابع انسانی- دانشگاه تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :