سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: CAEI01_072
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,671
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالبات معوق بانک ها و راه کارهای کاهش آن
چکیده مقاله:
بی تردید ، یکی از پیامدهای فعالیت های پولی وموسسات اعتباری ، پیدایش مطالبات معوق است .یکی از شاخص های مهم سنجش سلامت بانکی در نظام بین المللی،نسبت حجم مطالبات معوق به کل مطالبات است .پدیده ای که از دغدغه های موثر ومهم موسسات مالی و اعتباری و بانکها است که اثرات منفی در بیلان موسسات وشوک های اقتصادی دارد و از دو دیدگاه درون و برون سازمانی حائز اهمیت می باشد از دیدگاه درون سازمانی که شامل هزینه های عملیاتی ،سود آوری ،میزان خدمت رسانی به مشتریان و سایر شاخص ها ، عملکرد بسزای در کیفیت موسسات مالی دارند و از دیدگاه برون سازمانی شامل گردش نقدینگی اقتصاد کشور، عدم ارائه خدمات به بنگاه های تولیدی و صنعتی ،و در نهایت رکود اقتصادی را در پی خواهد داشت طبق مدل های برازش شده ، تاثیر شوک متغییرهای اقتصادی که از اجزای سیاست های پولی و مالی به و جود می آید ،نظیر تورم ، رشد ناخالص داخلی بدون نفت ،حجم نقدینگی ،نرخ سود تسهیلات به ترتیب نقش بسزائی بر روی مطالبات معوق سیستم بانکی هستند از این رو دراین پژوهش نگاهی بر علل افزایش و راهکارهای کاهش مطالبات معوق مورد بررسی قرارگرفته و راه کارهای ارائه میکند. بررسی ها نشان می دهد که فقدان آموزش های لازم و عدم ساختار سازمانی متصدیان وصول مطالبات مهمترین عوامل افزایش معوقات در درون سازمان ،و عوامل رکود اقتصادی ، تورم بالاترین و بیشترین عوامل ایجاد معوقات بانکی می باشند . با توجه به نتایج کلی حاصل از پژوهش بنظر می رسد اگر چه شرایط اقتصادی و درآمدی مردم می تواند حائز اهمیت باشد اما با توجه به خروجی داده ها در بانک ها مشکلات درون سازمانی نقش پررنگی در مطالبات معوق دارد .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAEI01_072 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/464984/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بقاور، مجید و جلیلی، صابر،1394،مطالبات معوق بانک ها و راه کارهای کاهش آن،نخستین همایش بین المللی حسابداری ،اقتصاد و بانکداری،https://civilica.com/doc/464984
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، بقاور، مجید؛ صابر جلیلی)
برای بار دوم به بعد: (1394، بقاور؛ جلیلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عوامل موثربرعدم بازپرداخت به موقع تسهیلات بانکی مطالعه موردی: شعب بانکهای سپه شهرتهران
- آسیب شناسی مطالبات معوق بانکی و راهکارهای کاهش آن
- یک روش ترکیبی حاصل از الگوریتم کلونی مورچه ، شبیه سازی حرارت و جستجوی ممنوع برای حل مسئله تخصیص دو بعدی
- راهکارهای جلوگیری از نفوذ به نرم افزارهای تحت وب و سایت ها در برابر حملات هکرها
- ارائه راهکار کاهش معوقات بانکی با استفاده از داده کاوی (مطالعه موردی: صندوق ذخیره علوی)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.