سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار و عمران شهری
کد COI مقاله: NCSDUS02_021
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 216
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله توسعه پایدار حمل ونقل در استان زنجان با استفاده ازمدلSWOT
چکیده مقاله:
توسعه پایدار بخش حمل چه در زمینه برنامه ریزی و چه اجرایی کردن طرح های این بخش به نوعی منوط به شناخت نقاط قوت ضعف فرصت و تهدید این بخش و به کارگیری استراتژی متناسب با وضعیت سیستم است.به طوری که اگر پتانسیل ها و ضعف های بخش حمل و نقل شناسایی و متناسب با آنها استراتژی مناسبی به کار گرفته شود شاهد شاهد تسهیل در برنامه ریزی و اجرایی کردن طرح ها خواهیم شد.در این تحقیق که از نوع کاربردی است سعی شد با شناسایی نقاط قوت ضعف فرصت و تهدید حمل و نقل استان زنجان استراتژی هایی برای دست یابی به توسعه پایدار با توجه به وضعیت استان در بخش حمل و نقل ارائه شود.نتایج تحقیق نشان داد که استان زنجان از لحاظ عوامل داخلی با امتیاز وزنی 2/83 در حد مطلوب و از لحاظ عوامل خارجی با امتیاز وزنی 2/48 در نسبتا متوسط قرار دارد نتایج تحقیق نشان داد که موقعیت حمل و نقل استان زنجان در وضعیت تنوع قرار دارد وبخش حمل ونقل این استان باید استراتژی هایی را درپیش بگیرد که بتواند با استفاده از نقاط قوت داخلی خود از تاثیر منفی تهدیدات خارجی جلو گیری کند ویا با تغییروضعیت خود در طول زمان بتواند به توسعه پایدار دست یابد.
کلیدواژه ها:
حمل ونقل ،توسعه پایدار ،استان زنجان ،مدل .SWOT
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/461845/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی، سیدمصطفی و رضایی، محمد رضا و تسلیمی، سمانه،1391،توسعه پایدار حمل ونقل در استان زنجان با استفاده ازمدلSWOT،دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار و عمران شهری،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/461845
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، حسینی، سیدمصطفی؛ محمد رضا رضایی و سمانه تسلیمی)
برای بار دوم به بعد: (1391، حسینی؛ رضایی و تسلیمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر ابعاد مدیریت دانش و استراتژیهای رقابتی بر عملکرد سازمانی درشهرداری تهران
- بررسی رابطه مسئولیت اجتماعی سازمانی با عملکرد سازمانی با توجه به نقش متغییرهای میانجی مزیت رقابتی شهرت سازمانی و رضایت شغلی(مطالعه موردی:صنایع مواد غذایی شهرستان آمل)
- چشم اندازهای طبیعی و زمین شناسی آتشفشانی دماوند و اطرف آن
- ژئومورفولوژی ژئوسایت دودکشهای جن در قره دره انگوران، ماهنشان زنجان
- بررسی تاثیر استراتژی های کسب و کار بر عملکرد سازمان مورد مطالعه: بنگاه های کوچک اقتصادی زود بازده و کارآفرین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.