سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: IARC02_011
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 360
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت اکوسیستم و تأثیر آن بر گردشگری (نمونه موردی شهر شاندیز)
چکیده مقاله:
اکوسیستم ها در هر شهر گاه به صورت مستقیم و گاه به صورت غیرمستقیم، نقش اساسی و بنیادینی را در روند شکل گیری و توسعه گردشگری یک شهر ایفا می کنند، ساماندهی گردشگری بر مبنای اکوسیستم یک منطقه که شامل شناخت وضع موجود و پتانسیل های طبیعی یک منطقه است در سطوح مختلفی صورت می پذیرد به طوری که تفرج گاه های طبیعی موجود در شهرها که تحت مدیریت ارگانهای خصوصی و عمومی اداره می شود بر توسعه ی صنعت گردشگری بسیار تأثیرگذار است، از این رو در این پژوهش سعی شده تا نحوه ی مدیریت اکوسیستم شهری ازطریق مدیریت شهری و همچنین تأثیراتی که اکوسیستم یک شهر بر روی گردشگران می گذارد مورد تجزیه و تحلیل قرارگیرد. پیرامون موضوع این پژوهش به دنبال تأثیرات مثبت و منفی اکوسیستم یک شهر بر روی گردشگران و ساکنین یک منطقه بوده است، از همین رو برای بررسی موردی، شهر شاندیز که به عنوان یکی از قطب های گردشگری شمال شرق ایران معرفی شده است، توس نرم افزار جی آی اس (Gis) مورد نقد و آنالیز قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
اکوسیستم، اقلیم، گردشگری، مدیریت شهری، جی آی اس
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/458937/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بابایی، جواد و آزموده، آرش و نصری، مهسا،1394،مدیریت اکوسیستم و تأثیر آن بر گردشگری (نمونه موردی شهر شاندیز)،چهارمین همایش ملی معماری،شهرسازی و پژوهش های نیاز محور با محوریت تحولات نوین و پژوهش های کاربردی،مشهد،،،https://civilica.com/doc/458937
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، بابایی، جواد؛ آرش آزموده و مهسا نصری)
برای بار دوم به بعد: (1394، بابایی؛ آزموده و نصری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- شبیه سازی بیلان آبی حوضه آبریز با استفاده از مدل WetSpaدر محیطGIS (مطالعه موردی: حوضهآبریز مرک، استان کرمانشاه)
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل ویژگی های عناصر ادراکی و بصری در احیای پاتوق های شهری (نمونه موردی: حد فاصل پل شاه عباسی تا میدان شهدای کرج)
- نقش کاهش انرژی در معماری پایدار
- تزیینات وابسته به معماری ایران دوره اسلامی
- پایش تغییرات انتشار گاز منواکسید کربن در دو بازه زمانی فروردین ماه 1398 و 1399 در پی شیوع ویروس کووید-19 با استفاده از تصاویر ماهواره Sentinel-5p TROPOMI (مطالعه موردی: کشور ایران)
- شبیه سازی اثر جریان باد بر روی ساختمان ها بصورت سه بعدی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.