ارائه مدلی برای مکان یابی ایستگاه های تقلیل فشار گاز درون شهری ) TBS ) با استفاده از تکنیکتحلیل سلسله مراتبی فازی ( FAHP ) (مطالعه موردی: شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان)
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 988
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NDMCONFT01_149
تاریخ نمایه سازی: 8 آذر 1394
چکیده مقاله:
برطبق استراتژی پنج حلقه استراتژیک واردن، مراکز ثقل یک کشور شامل پنج حلقه بوده که این پنج حلقه شامل دوایرمتحدالمرکزی می باشند که در مجموع ساختار اصلی قدرت یک کشور را تشکیل می دهند. در این استراتژی تولیدات و محصولات کلیدی شامل نیروگاه های برق، پالایشگاه ها و مخازن سوخت، شبکه آب رسانی، شبکه توزیع گاز در حلقه دوم قرار می گیرند که با انهدام و تخریب این اهداف سایر ارگان ها و سازمان ها فلج گردیده و زیرساخت های اقتصادی وعملیاتی و پشتیبانی متوقف می گردد. یکی از تسهیلاتی که در شبکه توزیع گاز مورد استفاده قرار می گیرد ایستگاه های تقلیل فشار درون شهری یا TBS ها هستند. مکان یابی درست و اصولی این ایستگاه ها و دیگر تجهیزات شبکه توزیع گاز یکی از مهمترین اقداماتی است که موجب کاهش قابل توجه هزینه های بعدی مرتبط با فعالیت ها و پیشامدهای مربوط به این مراکز خواهد بود. هدف از این تحقیق ضمن شناسایی عوامل موثردر مکان یابی این ایستگاه ها با تاکید برعامل پدافند غیر عامل، ارائه یک مدل ترکیبی به منظور مکان یابی ایستگاه های تقلیل فشار گاز درون شهری بوده است. اطلاعات و جداول مقایسات زوجی با استفاده از نظر متخصصین وکارشناسان شرکت گاز استان تکمیل گردیده است. در توسعه این مدل از روش های تجزیه و تحلیل آماری، همچنین فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی و مدل ریاضی ایجاد پراکندگی بین ایستگاه ها، استفاده شده است. مدل ارائه شده با استفاده از نرم افزار لینگو حل شده است. در این مدل، ایستگاه ها از سه جنبه تسهیلات عمومی، تسهیلات نامطلوب و تسهیلات حساس مورد توجه قرار گرفته است و حاصل آن یک مدل ترکیبی است که به عنوان نتیجه پژوهش ارائه گردیده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
باقر کرد
استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان
شهرزاد اسماعیل زایی
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، گرایش تحلیل سیستم وبهره وری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد زاهدان
علی اکبر کیخا
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، گرایش تحلیل سیستم وبهره وری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد زاهدان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :