سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: NCARA01_277
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 441
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تحلیلی روند سریهای زمانی مالی دربورس اوراق بهادار تهران
چکیده مقاله:
با گسترش بازارهای مالی و ناشناخته بودن عوامل تاثیرگذار بر سریهای زمانی مالی و اقتصادی، سهامداران و سیاستگذاران برای تصمیمگیری بهینه و کاهش ریسک، نیازمند آشنایی با مدلهای پیش بینی و چگونگی استفاده از آنها هستند. سریهای زمانی پیچیده مانند قیمتهای بازارهای سهام معمولا تصادفی و غیرقابل پیشبینی )نظریه کارایی در بازارهای مالی( فرض میشود، در حالیکه ممکن است این سریها محصول یک فرایند غیرخطی پویای معین (آشوبی)و در نتیجه قابل پیشبینی باشند کهاگر آزمونهای استاندارد تشخیص روند تصادفی به کار گرفته شود، امکان تشخیص تمایز این دو وجود دارد. نظریه آشوب روش قوی برای شناسایی ماهیت فرایندهای مالی و اقتصادی است. در این راستا با مروری اجمالی بر نظریه آشوب به بررسی مبانی نظری، پیشینه و ویژگیهای این نظریه پرداخته و به معرفی ابزارها و آزمونهایی که قادر به کشف فرایندهای تصادفی از فرایندهای آشوبی و معین هستند، میپردازیم. این موضوعات پیش پردازش هایی محسوب میگردند که در مدلسازی و پیش بینی اهمیت زیادیخواهد داشت؛ اتخاذ سیاستهای صحیح در رابطه با بازار سرمایه با توجه به نتایج بهدست آمده از این دست مطالعات، میتواند گامی مثبت در بهبود عملکرد بازار سرمایه و تخصیص منابع به نحو بهینه باشد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCARA01_277 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/450234/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عباسزاده، محمدرضا و جباری نوقابی، مهدی و محکی، الهام،1394،بررسی تحلیلی روند سریهای زمانی مالی دربورس اوراق بهادار تهران،اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی حسابداری،مدیریت اقتصاد ،دامغان،https://civilica.com/doc/450234
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، عباسزاده، محمدرضا؛ مهدی جباری نوقابی و الهام محکی)
برای بار دوم به بعد: (1394، عباسزاده؛ جباری نوقابی و محکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پیش بینی قیمت فلزات گرانبها با استفاده از الگوریتم های یادگیری عمیق
- ارائه مدل توسعه یافت های از مسأله جهتیابی با در نظر گرفتن محدودیت زمانی
- بررسی مقایسه ای توان تبیین بازده سهام توسط مدل چهار عاملی کارهارت با مدل سه عاملی فاما و فرنچ
- برررسی شبکه های عصبی بر مبتنی بر سری های زمانی،در مدیریت کشف تقلب در شبکه های مخابراتی NGN
- شناسایی تقلب در پرداخت کارت های اعتباری با شبکه عصبی حافظه طولانی کوتاه مدت (LSTM)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تأثیر اخلاق حرفه ای در حسابداری
- حسابداری محیط زیست
- تدوین بودجه عملیاتی برای دستگاههای اجرایی استان کرمان
- راهبردهایی برای استقرار نظام بودجه ریزی بر مبنای عملکرد
- بررسی روند بودجه ریزی عملیاتی از دیدگاه اقتصاد سلامت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.