سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICICA01_0293
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 741
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل لرزه خیزی و خطر پذیری زلزله شهرستان اهواز
چکیده مقاله:
زمین لرزه یکیاز مهمترین عوامل تهدیدکننده بشریت می باشد زلزله تنها آزاد شدن انرژی زمین است و بخودی خود فاجعه نمی باشد ولی زمانی مشکل ساز می گردد که در نزدیکی مکانهای پرجمعیت اتفاق بیفتد. در این مقاله با بررسی شرایط زمین شناختی استان خوزستان و شهرستان اهواز بهتحلیل گسلهای موجود و شرایط لرزه خیزی منطقه پرداخته شده است از جمله مسائل هم در زلزله تخمین کمی اسیبهای به عبارتی هزینه های مستقیم تعمیر و جایگزینی ساختمانیهای آسیب دیده و اجزای شریانهای حیاتی هزینه های مستقیم در رابطه با از بین رفتن عملکرد شامل تجدید فعالیت و مکانیابی جدید تلفات جانی جابجایی افراد از مناطق حادثه دیده به مناطق جدید حجم آور و تاثیرات اقتصادی محلی شناخته می شود.
کلیدواژه ها:
زلزله، گسلهاي شهر اهواز، حريم گسل، كاهش ميزان تلفات جاني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/447536/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی دهنوی، محمدمهدی و امینی هرندی، محسن و اصلانی، ارسلان،1394،تحلیل لرزه خیزی و خطر پذیری زلزله شهرستان اهواز،کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و زیرساخت های شهری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/447536
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، محمدی دهنوی، محمدمهدی؛ محسن امینی هرندی و ارسلان اصلانی)
برای بار دوم به بعد: (1394، محمدی دهنوی؛ امینی هرندی و اصلانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل آماری حریم لرزه ای گسل لهبری
- پاره بندی گسل رامهرمز در منطقه شوشتر _ مسجدسلیمان با استفاده از تکنیک های سنجش از دور
- تحلیل قطعی لرزه زمین ساخت محدوده گسل لهبری
- ارزیابی مقدماتی لرزه خیزی شهرستان بهبهان و اثرآن روی پایداری سد مخزنی مارون
- اهمیت گسلهای امتدادلغز در ارزیابی وضعیت لرزه خیزی استان خوزستان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.