سال انتشار: 1394
محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران
کد COI مقاله: IHC14_172
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 516
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شبیه سازی سه بعدی هیدرودینامیک خلیج گرگان توسط مدل MIKE3 FM
چکیده مقاله:
در این تحقیق مدل سازی سه بعدی الگوی جریان در خلیج گرگان با استفاده از نرم افزار MIKE3 مورد بررسی قرار گرفته است. این خلیج یک پیکره آبی نیمه بسته در جنوب شرقی دریای خزر می باشد که از اهمیت زیست محیطی، منابع غذایی و اقتصادی زیادی برخوردار است. شبیه سازی سه بعدی جریانات خلیج گرگان برای دوسال از 2010 تا انتهای 2011 به منظور بررسی الگوی جریان، نوسانات سطح آب و مؤلفه های سرعت در چهار لایه انجام شد. معادلات هیدرودینامیک شامل معادلات پیوستگی و اندازه حرکت میانگین گیری شده در عمق می باشند. در اجرای مدل MIKE3 برای اعمال اثر باد از داده های ایستگاه های بندرترکمن به همراه ورودی رود های مهم، اصطکاک بستر و نیروی کوریولیس استفاده گردیده است. به منظور صحت سنجی نتایج مدل، خروجی های آن با داده های میدانی مقایسه گردید که نتایج بیانگر توانایی و دقت مدل در فرآیند شبیه سازی بود. همچنین بررسی نتایج مشخص نمود که الگوی کلی جریانات در خلیج به شکل پادساعتگرد می باشد.MIKE
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IHC14_172 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/437909/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خیرآبادی، حسن و محمد ولی سامانی، جمال و نوری، روح اله و رنجبر، حسن،1394،شبیه سازی سه بعدی هیدرودینامیک خلیج گرگان توسط مدل MIKE3 FM،چهاردهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران،زاهدان،https://civilica.com/doc/437909
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، خیرآبادی، حسن؛ جمال محمد ولی سامانی و روح اله نوری و حسن رنجبر)
برای بار دوم به بعد: (1394، خیرآبادی؛ محمد ولی سامانی و نوری و رنجبر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تازه ترین روشهای حذف آلودگی های نفتی از سطح دریا
- چالش های محیط زیستی خلیج گرگان و تالاب میانکاله و ارایه راهکارهای حفاظت و مدیریت بهینه منابع
- عمق سنجی از نواحی کم عمق ساحلی با استفاده از داده های لندست 8 (ناحیه ساحل جنوب شرقی دریای خزر)
- رسوبات و مکانیزم انتقال و رسوبگذاری در خلیج گرگان
- بررسی جغرافیای تاریخی خلیج فارس
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- اثر طول آبشکن بر روی الگوی جریان و طول ناحیه جداشدگی در قوس 90 درجه
- کاربرد مدل عددی دوبعدی و سه بعدی در تحلیل جریان دوفازی در مجرای تخلیه کننده تحتانی سد گتوند
- جایگاه رویکرد طراحی سبز در ساخت اسکله ها و موج شکنها برای توسعه پایدار صنعت ترابری دریائی
- مدل سازی شکل خط ساحلی بندر صیادی بریس در حالت تعادل دینامیکی
- اثر نیروهای امواج و زلزله بر موج شکن های سنگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.