سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: CEE06_074
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 9,911
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تازه ترین روشهای حذف آلودگی های نفتی از سطح دریا
چکیده مقاله:
همواره دغدغه اصلی کارشناسان محیط زیست، آلودگی های حاصل از مراحل تولید و انتقال نفت در دریاها می باشد. حفاری چاه های دریایی با مشکلات و خطرات زیست محیطی زیادی همراه است. سکوهای نفتی داخل آب، عملیات تانکرها، تصادف نفت کش ها و اضافه شدن آبها و رود خانه های کثیف به دریا از مهمترین عوامل پخش آلودگی های نفتی در دریا به شمار می رود. از جمله پیامد های انتشار و پخش انواع ترکیبات سبک و سنگین نفت خام در سطح دریا می توان به اثرات نامطلوب زیست محیطی، مرگ جانداران دریایی، نامناسب شدن غذاهای دریایی برای مصرف انسانی، کاهش قدرت پرواز پرندگان دریایی به دلیل آغشته شدن پرها به مواد نفتی واثرات منفی دیگر اشاره نمود. اگرچه پیشگیری وجلوگیری از انتشار و نشت آلودگی، همواره بهترین راهکار بوده است؛ اما واکنش سریع و مناسب در هنگام وقوع حادثه، مستلزم داشتن آگاهی و دانش کافی در مورد روشهای مختلف جمع آوری آلودگی ها است.ازآنجایی که هزینه جمع آوری آلودگیها باتوجه به نوع هیدروکربن های نفتی، مقدار و شدت آلودگی، مختصات و مشخصات جغرافیایی، اقتصادی، فیزیکی و بیولوژیکی محل حادثه، شرایط هوا و دریا، زمان حادثه، راندمان و نوع روش جمع آوری متفاوت است،در این مقاله به بررسی تازه ترین روشهای حذف و پاکسازی آلودگی های نفتی از دریا همچون، استفاده ازعوامل بیولوژیکی و میکروارگانیسم ها برای تجزیه هیدروکربن ها، بکارگیری تکنولوژی لیزر، استفاده از پخش کننده ها، جذب و جداسازی از سطح آب توسط انواع مختلفی از جاذب ها به خصوص جاذب های تهیه شده با استفاده از فناوری نانو، تبخیر ترکیبات نفتی، استفاده از تکنیک خلاء، جداسازی فیزیکی به کمک کف گیر، تبدیل آلودگی های نفتی به ترکیبات دیگر با روشهایی چون فتو اکسیداسیون و...پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CEE06_074 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/169708/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طاوسی، حسن و شاهکویی، اسماعیل،1391،بررسی تازه ترین روشهای حذف آلودگی های نفتی از سطح دریا،ششمین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست،تهران،https://civilica.com/doc/169708
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، طاوسی، حسن؛ اسماعیل شاهکویی)
برای بار دوم به بعد: (1391، طاوسی؛ شاهکویی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- آلودگی نفتی در دریا و اثراتش بر اکوسیستم های آبی(1392)
- تاثیر میکرو- نانوحباب هوا بر COD و TDS بخش محلول گازوییل در محیط آبی(1395)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عددی تاثیر مدلهای مختلف رفتاری بر توزیع تنش و کرنش در اطراف تونل با استفاده ازروش تفاضل محدود
- بررسی و مقایسه روش های حذف و پاکسازی آلودگی های نفتی از رودخانه ها و دریاها
- نانوذرات مغناطیسی آهن (Fe3O4) سنتز، سیلیکادار کردن آمین دار کردن و بررسی ویژگیهای آن
- روشهای پاکسازی لکه های نفتی در دریا
- بررسی روشهای جمع آوری، حذف و پاکسازی آلودگیهای نفتی ازدریا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- سنجش میزان مواد آلی خاک بخشی از فضای سبز منطقه ۲۱ تهران جهت مدیریت مصرف کودهای حاوی مواد آلی
- بررسی میزان پتاسیم موجود در فضای سبز منطقه ۲۱ و نقش آن در کاهش تنش گیاهان
- بررسی میزان نیتروژن در فضای سبز شهرداری منطقه ۱۲ تهران جهت مدیریت و مصرف بهینه کودهای شیمیایی
- پستبیوتیک های تولید شده توسط اسیدلاکتیک باکتری ها روشی نوین در کاهش آلرژی غذایی
- مدیریت محیط زیستی تجمع فلزات سنگین ناشی از ترافیک، در خاک حاشیه خیابان های منطقه ۱۷ تهران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.