سال انتشار: 1394
محل انتشار: همایش ملی پژوهش های علوم مدیریت
کد COI مقاله: IRMCONF01_101
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 417
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی مدل تبیین جایگاه اخلاق حرفه ای در اثربخشی سازمان های دولتی
چکیده مقاله:
تحقق اهداف و اثربخشی، آرمان اصلی تصمیم سازان و مسئولین هر سازمان بوده بگونه ای که یکی از دغدغه های اصلی آنان نیز بشمار می آید. در این راستا توسل به راهکارهای صحیح امری حائز اهمیت است. یکی از راهکارهایی که می توان با بهره گیری از آناثربخشی سازمان را ارتقا داد، توسل به اصول اخلاق حرفه ای است. چون به صرف تحقق اهداف سازمان به صورت شکلی و در ظاهر نمی توان ادعای موفقیت نمود چرا که اثربخشی با تحقق ماهوی اهداف حاصل می شود. بنابراین غافل شدن از اصول اخلاقی و اجتماعی موجب خدشه دار شدن اثربخشی سازمان از بعد ماهوی می گردد. در این نوشتار که با هدف بررسی نقش اخلاق حرفه ای دراثربخشی و موفقیت سازمان های دولتی به روش اسنادی- کتابخانه ای انجام شده، ابتدا اخلاق حرفه ای در قالب دو سطح فردی و سازمانی با مولفه های خاص خود منقسم و تشریح شده، سپس ارتباط این سطوح با اثربخشی مورد مطالعه قرار گرفته است و در نهایت مدلی ارائه شده که بر اساس آن می توان استنباط نمود اخلاق حرفه ای از پتانسیل اثر گذاری مثبت بر اثربخشی سازمان ها و موسسات دولتی برخوردار است.
کلیدواژه ها:
اخلاق حرفه اي، سطوح اخلاق حرفه اي، مولفه هاي اخلاق حرفه اي، اثربخشي، سازمان هاي دولتي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/436639/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی زنجیرانی، داریوش و یوسفی، یحیی،1394،طراحی مدل تبیین جایگاه اخلاق حرفه ای در اثربخشی سازمان های دولتی،همایش ملی پژوهش های علوم مدیریت ،تهران،،،https://civilica.com/doc/436639
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، محمدی زنجیرانی، داریوش؛ یحیی یوسفی)
برای بار دوم به بعد: (1394، محمدی زنجیرانی؛ یوسفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی لایه بندی حرارتی دریاچه سد اکباتان همدان و روش های بر طرف کردن آن
- استقرار توسعه پایدار بر مبنای مدیریت استراتژیک برای بهبود شرایط کارآفرینی
- اولویت بندی ریسک های محیط زیستی فاز ساختمانی سد رودبار لرستان به روش ELECTRE و SAW
- طراحی بهینه شبکه های جمع آوری فاضلاب بر اساس میزان تولید سولفید هیدروژن
- ارزیابی خطر پذیری سد شفارود با رویکرد مدیریت ریسک و حفظ محیط زیست
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.