سال انتشار: 1386
محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت
کد COI مقاله: IRIMC05_185
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,395
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله برنامه ریزی افزایشی در سازمان دهی جامعه، گامی عملی به سوی ارتقاء سلامت روایت سازماندهی جامعه در مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقا سامت گناباد(وابسته به دانشگاه علوم پزشکی گناباد)
چکیده مقاله:
سازماندهی جامعه به عنوان یک راهبرد توسعه اجتماعی و روشی برای تحول اجتماعی شناخته می شود. در رویکرد برنامه ریزی شده به سلامت جامعه، که در چند سال اخیر مورد توجه پایگاه های تحقیقات جمعیتی و مراکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقا سلامت قرار گرفته، سازماندهی جامعه، به عوان قلب تپنده این رویکرد در تمامی مراحل پنج گانه ی آن مورد تاکید است. علاوه بر ان سازماندهی جامعه زمینه ساز امکان «مداخله جامعه» است که از ضروریات ارتقای پاسخگویی و اثربخشی نظام سلامت در راستای عدالت، ب شمار می رود. پایگاه تحقیقات جمعیتی شهر گناباد در سازماندهی جامعه تحت پوشش از سال 1381 تا کنون سه فاز مختلف و افزایشی و لیکن وابسته و پیوسته را طی کرده که عبارت است از :« سازماندهی اولیه» به عنوان فاز اول،«سازماندهی نفوذی» یا فاز دوم و فاز سوم که ما آن را «سازماندهی جامع» نامیده ایم. سازماندهی اولیه که در همه پایگاه ها انجام شد، شاکله دانشگاهی داشت و به جامعه آنچنان که مناسب پروژه ایجاد پایگاه تحقیقات جمعیتی بود، راه نداشت. سازماندهی نفوذی همزمان با طراحی و اجرای طرح های تحقیقاتی در سال 84-1383 بود و بر سه بخش از جمعه شامل: بانوان، فرهنگیان و روحانیون تمرکز داشت. در سازماندهی جامع که پس از تبدیل پایگاه تحقیقات جمعیتی به مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقا سلامت گناباد و از ابتدای سال 1385 شروع و در حال حاضر نیز با راهکار برنامه ریزی افزایشی ادامه دارد، تلاش بر این بوده است که علاوه بر آموزش مهارتهای ارتباطی به مشارکت کنندگان، شبکه ارتباطی جامعی در بخش های مختلف جامعه و در سطح ده«کمیته پژوهشی جامعه» که مرتبط با نیازها و مشکلات گوناگون جامعه فعالیت می کنند شکل گیرد تا بتوانیم در راستای سازماندهی جامع جامعه تحت پوشش-یعنی جمعیت شهر گناباد- به عنوان یک چشم انداز حرکت کنیم. این مسیر مسیری طولانی و همسو و همسان مسیر توسعه و با همه چالشهای متصور بر آن است.
کلیدواژه ها:
برنامه ريزي افزايشي ، سازمان دهي جامعه ، پايگاه تحقيقات جمعيتي ، مركز تحقيقات توسعه اجتماعي و ارتقاء سلامت ، گناباد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/43578/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خواجوی، دکتر عبدالجواد و مسلم، دکترعلیرضا و عالمی، دکتر علی و دلشاد، علی،1386،برنامه ریزی افزایشی در سازمان دهی جامعه، گامی عملی به سوی ارتقاء سلامت روایت سازماندهی جامعه در مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقا سامت گناباد(وابسته به دانشگاه علوم پزشکی گناباد)،پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت،تهران،،،https://civilica.com/doc/43578
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، خواجوی، دکتر عبدالجواد؛ دکترعلیرضا مسلم و دکتر علی عالمی و علی دلشاد)
برای بار دوم به بعد: (1386، خواجوی؛ مسلم و عالمی و دلشاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد شرکت مهندسی، تولید و تامین قطعات تراکتورسازی تبریزدر جامعه پذیری کارکنان در بدو استخدام
- مروری بر نقش بازاریابی محتوابه عنوان ابزار بازاریابی استخدام در جذب استعدادها
- بررسی شاخص های جذب و استخدام افراددر شرکت های معتبر جهان با رویکرد نوآورانه و خلاقانه (موردمطالعه: گوگل، مایکروسافت و آمازون )
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.