سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: NCFF01_124
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 7,266
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سوخت های زیستی و کاربرد آنها
چکیده مقاله:
رشد سریع جمعیت جهان و افزایش مصرف سوخت های فسیلی ، نیاز به سوخت و غذا را افزایش داده است. بحران کمبودانرژی که جهان صنعتی امروز را به چالش بزرگی کشانده است ، پژوهشگران را مجبور به جست و جوی راهکارهای عملی برایچیره شدن بر این مشکل و پیامدهای آن و در نتیجه افزایش اهمیت سوخت های زیستی نموده است . سوخت زیستیاصطلاحی است برای انواعی از سوخت ها که منشا گیاهی یا جانوری دارند و از دیدگاه شیمیایی به استرهای مونوآلکیل دارشامل زنجیره های بلند از اسیدهای چرب گفته می شود . بایودیزل ، بایواتانول ، زغال زیستی ، سوخت های دیزل گازی مانندمتان و هیدروژن و ... از انواع سوخت های زیستی می باشند. بایواتانول رایج ترین سوخت زیستی می باشد واز تخمیر قندها،نشاسته های غنی غلات همچون ذرت ، گندم ، نیشکر، کاساوا و ضایعات کشاورزی و چوبی بدست می آید بایودیزل در واقع بهاسترهای مونوالکیلی از اسیدهای چرب بلند زنجیر گفته شده که از واکنش روغن های گیاهی یا حیوانی با هیدروکسید سدیمدر حضور کاتالیزور متانول یا اتانول بوجود می آیند .این واکنش ترنس تری فیکیشن نام دارد. بیوچار (Biochar) زغال تهیهشده از زیست توده های گیاهی و ضایعات کشاورزی است که سوختن آن ها در حضور کم و یا عدم حضور اکسیژن انجام میشود. بایو دیزل و بایو اتانول از مهم ترین سوخت های مورد استفاده در صنعت حمل و نقل می باشند. از مزایای بیوچار،مدیریتضایعات کشاورزی می باشد.همچنین سبب پالایش خاک، افزایش در ظرفیت نگهداری آب،ظرفیت تبادل کاتیونی و مقدار کربنخاک می باشد. در کل فناوری تولید سوخت زیستی می تواند موجب بهبود اکوسیستم های کشاورزی، کاهش انتشار گازهایگلخانه ای و وضعیت اقتصادی جامعه گردد. .البته این امر نیازمند مدیریت صحیح و اصولی می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCFF01_124 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/434215/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خدابخشی، سعید و بی ریا، میلاد،1394،سوخت های زیستی و کاربرد آنها،اولین همایش ملی بررسی ابعاد اجرای طرح توسعه کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری،اهواز،https://civilica.com/doc/434215
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، خدابخشی، سعید؛ میلاد بی ریا)
برای بار دوم به بعد: (1394، خدابخشی؛ بی ریا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- سوخت های زیستی در ایران و پیامدهای آن [مقاله کنفرانسی]
- Lehmann, J., J. Gaunt, M. Rondon. 2002. :Bio-char sequestration in ...
- Pimentel D _ Marklein A , Karpoff M ., Paul ...
- Van Zwieten, L., S. Kimber, S. Morris, K.Y. Chan, A. ...
- Gasparatos A _ Stromberg P., Takeuchi k ; _ Biofuels ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سوخت های زیستی در ایران و پیامدهای آن
- سوخت های زیستی (بیواتانول و بیودیزل)
- مروری بر سوخت زیستی (بیودیزل) در ایران و جهان
- بهینه سازی و طراحی زنجیره تامین سوخت زیستی ریزجلبک
- سوختهای زیستی و انواع آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی هیبریدهای جدید مونوژرم چغندرقند در شرایط تنش خشکی
- شناسایی فاکتورهای رونویسی موثر در پاسخ به بیمارگرهای قارچی گندم با استفاده از فراواکاوی داده های ریزآرایه
- تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ های یولاف زراعی .Avena satvina L در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ایجاد کلکسیون هسته ژرم پلاسم جو (Hordeum vulgare) بومی ایران در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ارزیابی تنوع صفات زراعی در نمونه های ژنتیکی بومی نخود تیپ دسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.