سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: NCFF01_013
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,491
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی هدایت هیدرولیکی خاک اشباع با توجه به بافت خاک ( مطالعه موردی: ناحیه عمرانی 3 رامهرمز)
چکیده مقاله:
ضریب هدایت هیدرولیکی خاک اشباع از مهمترین پارامترهای موثر حرکت آب در خاک است و در بسیاری از مدل هایهیدرولوژی مورد استفاده قرار می گیرد. چندین روش برای برآورد و اندازه گیری این ضریب وجود دارد که گروهی از آنها بهصورت آزمایشگاهی و گروهی دیگر به صورت صحرایی قابل اجرا می باشند. تحقیق حاضر دراراضی دشت رامهرمز و به منظوربررسی هدایت هیدرولیکی خاک باتوجه به بافت خاک در منطقه رامهرمز در خاک هایی با بافت غالب سیلت، لوم و سیلتی لوم،انجام شد. اندازه گیری هدایت هیدرولیکی خاک در 100 چاهک واقع در محدوده مورد مطالعه، انجام گرفت. از بین این 100چاهک، به دلایلی مانند عدم تجمع آب در روش چاهک معکوس (پورشه )، یا خیز بیش از حد آب در روش چاهک، ثبت دادهها در 10 چاهک موفقیت آمیز نبود و یا اینکه چنین احساس شد که از نتایج به دست آمده نمی توان با اطمینان کافی استفادهکرد. هدایت هیدرولیکی خاک در نه نقطه بیش از حد پایین ویا بیش از حد بالا بود. از بین 81 داده مورد قبول، 67 مورد مربوطبه اندازه گیری هدایت هیدرولیکی به روش چاهک و 14 مورد مربوط به روش چاهک معکوس (پورشه) بود. به دلیل عدم وجودتفاوت معنی دار در نتایج حاصل از این دو روش، بررسی های بعدی فارغ از روش آزمایش صورت گرفت. نتایج حاصل از اینتحقیق نشان داد که مقادیر میانگین هدایت هیدرولیکی خاک پیش و پس از تعدیل (میانگین گیری وزنی با توجه به ضخامتهر لایه)، تغییر معنی دار پیدا نکرد. همچنان 25 درصد انحراف میانگین، به نسبت قابل ملاحظه ای پس از تعدیل بافت خاک،کاهش یافت. با توجه به این که ناحیه مطالعاتی در قسمت های شمالی تر خوزستان قرار گرفته و از خاک سبک تری برخورداراست، میانگین هدایت هیدرولیکی خاک رقمی منطقی است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCFF01_013 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/434104/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کاظم عصاره، احسان و سلطانی محمدی، امیر و خادم دزفولی، رضا و براهیمی، محسن،1394،بررسی هدایت هیدرولیکی خاک اشباع با توجه به بافت خاک ( مطالعه موردی: ناحیه عمرانی 3 رامهرمز)،اولین همایش ملی بررسی ابعاد اجرای طرح توسعه کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری،اهواز،https://civilica.com/doc/434104
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، کاظم عصاره، احسان؛ امیر سلطانی محمدی و رضا خادم دزفولی و محسن براهیمی)
برای بار دوم به بعد: (1394، کاظم عصاره؛ سلطانی محمدی و خادم دزفولی و براهیمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- ابراهیمی، ا. و فرداد، ح. 1377. مقایسه چند روش تعیین ...
- بی نام. 1393. گزارش لایه بندی خاک و تعیین هدایت ...
- کشکولی، ح. ع. و مختاران، م. 1393. تعیین هدایت هیدرولیکی ...
- کشکولی، ح. ع. و مشعل، م.1374. مقایسه روشهای اندازهگیری صحرایی ...
- Reynolds, W.D. and Elrick, D.E. 198 5. In situ measuremet ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تخمین منحنی مشخصه رطوبتی SWCC با استفاده از بافت خاک
- برآورد منحنی مشخصه رطوبتی از حداقل داده های بافت خاک
- بررسی ارتباط اندازه ذرات خاک با هدایت هیدرولیکی اشباع خاک در زیر حوزه منج استان چهارمحال و بختیاری
- بررسی وابستگی هدایت هیدرولیکی اشباع خاک به برخی خصوصیات خاک
- مروری بر سنجش از دور مواد آلی خاک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی هیبریدهای جدید مونوژرم چغندرقند در شرایط تنش خشکی
- شناسایی فاکتورهای رونویسی موثر در پاسخ به بیمارگرهای قارچی گندم با استفاده از فراواکاوی داده های ریزآرایه
- تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ های یولاف زراعی .Avena satvina L در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ایجاد کلکسیون هسته ژرم پلاسم جو (Hordeum vulgare) بومی ایران در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ارزیابی تنوع صفات زراعی در نمونه های ژنتیکی بومی نخود تیپ دسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.