سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICGUEE02_134
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 574
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی وبررسی ریسک های مرتبط با زمین و TBM در تونل زنی با روش تعادل فشار زمین(EPB)، مطالعه ی موردی خط یک متروی اهواز
چکیده مقاله:
پروژه های مترو، پروژه هایی با سرمایه گذاری سنگین و حجم بسیار زیاد فعالیت ها می باشند و به همین دلیل با ریسک های زیاد و پراهمیتی سر و کار دارند. از این رو شناسایی این ریسک ها، دلایل وقوع آن ها و تاتیر آن ها بر این پروژه ها، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.یکی از روش های تونل زنی مترو، روش تعادل فشار زمین(EPB) می باشد که در چند شهر ایران، به دلیل آبرفتی بودن زمین، تونل های مترو با این روش حفر می شوند. از جمله خط یک متروی اهواز به این روش در حال حفاری است.در این مقاله با بررسی پروژه ی خط یک متروی اهواز،ساختار شکست ریسک این پروژه تهیه و به شناسایی و بررسی ریسک های مربوط به زمین و TBM در پروژه های تونل زنی با روش تعادل فشار زمین پرداخته شد. به همین منظور ریسک ها، با توجه به ماهیت شانبه دو دستهی کلی ریسک های مربوط به زمین و ریسک های مربوط به دستگاه حفاری تقسیم شدند. سپس برای هر کدام از این دو دستهی کلی، چندین ریسک مختلف پیش بینی شد. دلایل وقوع این ریسک ها و نیز تاثیری که وقوع این ریسک ها بر پروژه های تونل زنی به همراه دارد نیز فهرست شدند.سعی شده است تا فهرست کامل و جامعی از تمامی ریسک هایی که یک پروژه ی تونل زنی به روش تعادل فشار زمین ممکن است با آن روبرو شود، آماده شود. در نهایت راهکارهایی فنی و مدیریتی برای جلوگیری از مشکلات عمده در این پروژه ها پیشنهاد شد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICGUEE02_134 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/434020/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرسالاری، سیداسماعیل و حسینی، محمدفاروق و محمودی، فریبرز،1394،شناسایی وبررسی ریسک های مرتبط با زمین و TBM در تونل زنی با روش تعادل فشار زمین(EPB)، مطالعه ی موردی خط یک متروی اهواز،دومین کنفرانس بین المللی ژئوتکنیک و مهندسی لرزه ای شهری،تبریز،https://civilica.com/doc/434020
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، میرسالاری، سیداسماعیل؛ محمدفاروق حسینی و فریبرز محمودی)
برای بار دوم به بعد: (1394، میرسالاری؛ حسینی و محمودی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی روش پایدار سازی پرتال ورودی تونل آبی سد و نیروگاه رودبار لرستان
- روشهای پایدارسازی دیواره های گودبرداری در ایستگاههای مترو تبریز
- مقایسه مدل های رفتاری خاک و سنگ در بررسی شیروانی های طبیعی به صورت دو بعدی به روش های تحلیل تعادل حدی
- پیش بینی عقب زدگی ناشی از انفجار با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی مطالعه موردی معدن سنگ آهن گل گهر
- تعیین ظرفیت استخراج و برنامه ریزی تولید آنومالی های غربی معدن سنگ آهن سنگان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تغییرات مکانی و زمانی b-value در دو زمین لرزه ۲۱ آبان ۱۳۹۶ ، Mw۷.۳ و ۴ آذر ۱۳۹۷، Mw۶.۴سرپل ذهاب کرمانشاه
- جداسازی جرمی ساختمان های نامنظم پیچشی به منظور کاهش پاسخ های لرزه ای
- مطالعه تجربی و تحلیل المان محدود بر روی عملکرد لرزه ای سازه های فروسمنت- کامپوزیتی در یک ساختمان با مقیاس کامل
- بررسی پارامتریک شاخص SPT در مناطق ساحلی و بهسازی بستر به کمک روش جت گروتینک
- نگرشی بر معماری شهرهای تخریب شده و جنگ زده ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.