سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی
کد COI مقاله: SMFE02_141
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 476
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ازمایشگاهی فشار محرک پشت دیوار حائل در حالت حرکت انتقالی با در نظر گرفتن تاثیر عرض دیوار
چکیده مقاله:
سازه های حائل خاک نظیر دیوارهای حائل و سازه های نگهبان که برای حفاظت شیروانی های خاکی مورد استفاده قرار می گیرند تحت تأثیرفشارهای رانشی خاک قرار دارند. معمولاً برای تحلیل فشار جانبی خاک روی دیوار حائل از تئوری حالات حدی خمیری کولمب و رانکیناستفاده می شود. در این تئوریها توزیع تنش و خط گسیختگی در پشت دیوار به صورت خطی در نظر گرفته شده است، همچنین شرایط تنش درنظر گرفته شده حالت کرنش مسطح می باشد. در این تحقیق سعی شده با ساخت جعبه ای با دریچه های متغیر که قابلیت جابجایی دارند، در محیطآزمایشگاهی حالت حرکت انتقالی دیوار حائل موردبررسی قرار گرفته و تأثیر عرض دیوار بر فشار وارد بر آن نیز موردبررسی قرار گیرد. با توجه بهاینکه نیروی وارد بر دیوار تابعی از حجم توده گسیخته شده می باشد لذا در این شکل و حجم توده گسیختگی برای تعیین نیرو استفاده شده است.نتایج این تحقیق نشان می دهد که سطح گسیختگی و توزیع تنش در پشت دیوار به صورت غیره خطی بوده و به عرض دریچه بستگی دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SMFE02_141 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/430920/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اوریا، احد و لطف الهی قره شیران، سینا،1394،بررسی ازمایشگاهی فشار محرک پشت دیوار حائل در حالت حرکت انتقالی با در نظر گرفتن تاثیر عرض دیوار،دومین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی،قم،https://civilica.com/doc/430920
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، اوریا، احد؛ سینا لطف الهی قره شیران)
برای بار دوم به بعد: (1394، اوریا؛ لطف الهی قره شیران)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Terzaghi, k. (1943), "Theoritical Soil Mechanics" , JohnWiley and Sons, ...
- Burghignoli, A. (Univ of Rome, Italy), "Soil Interacti in Buried ...
- Yang-zhan, W. (2000). Distribution of earth pressure _ a retaining ...
- Terzagi, K. (1941). General wedge theory of earth pressure. ASCE, ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عددی تاثیر مدلهای مختلف رفتاری بر توزیع تنش و کرنش در اطراف تونل با استفاده ازروش تفاضل محدود
- بررسی و تحلیل بهبود سیستم حمل و نقل عمومی در هسته مرکزی شهر CBD با استفاده از نرم افزار Aimsun (مطالعه موردی شهر شیراز)
- مقایسه انواع مدل های یک بعدی و چند بعدی رفتار وابسته به زمان یا خزشی توده سنگ ها
- تدوین یک مدل بهینه جهت محاسبه میزان تابش خورشید در ایران
- بررسی تاثیر جهت تنش های اصلی در پایداری تونل به روش آزمایشگاهی و مدل سازی عددی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شبیه سازی توده ای جریان و شوری در سیستم رودخانه سد
- طراحی و تحلیل پایداری تونل های انحراف آب با روش های تجربی و عددی
- طرح مهار و دفع سیلاب پارس جنوبی در سایت اختر بازنگری فنی و اقتصادی طرح هندسی سدهای D۱ و D۲
- طرح مهار و دفع سیلاب منطقه ی پارس جنوبی
- بهبود عملکرد روش KNN در پیش بینی جریان ورودی به سد با استفاده از روش های هوش مصنوعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.