سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن 21
کد COI مقاله: ICMNG02_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 967
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ابعاد و مؤلفه های آینده پژوهی در سازمان های آینده گرا با رویکرد ترکیبی در دانشگاه های دولتی شهرستان یزد
چکیده مقاله:
در سایه شتاب گیری تغییرات، آینده بالضروره تداوم حال و آینده نخواهد بود و این واقعیت، ضرورت تلاش برای شناسایی و خلق آینده را دوچندان می کند؛ از این رو تحقیق حاضر با هدف تدوین مدل آینده پژوهی در سازمان های آینده گرا، صورت گرفته است. این تحقیق با استفاده از روش آمیخته اکتشافی (کیفی و کمی) صورت گرفت که در بخش کیفی به تدوین ابعاد و مؤلفه های آینده پژوهی با مطالعه گسترده بر ادبیات و مصاحبه از خبرگان (شامل اساتید مدیریت، آینده پژوهان و مدیران دانشگاه های مورد مطالعه) پرداخته شد و 2 بعد و 8 مؤلفه بدست آمد. جهت پایای ابعاد و مؤلفه های بدست آمده در بخش کیفی از روش توافق درون موضوعی(بین محقق و یک همکار متخصص) با استفاده از ضریب فای استفاده شد، که با پایایی بیش از 85 درصد مورد قبول واقع گردید. سپس در بخش کمی، مدل با طراحی پرسشنامه در جامعه آماری که شامل دانشگاه های دولتی شهرستان یزد می باشد، مورد آزمون قرار گرفت. ابتدا با یک پیش آزمون با آلفای کرنباخ بالای 90 درصد، روایی پرسشنامه تأیید و سپس با کسب حجم نمونه آماری بالای 400 ، تعداد 500 پرسشنامه توزیع شد که 414 پرسشنامه بازگردانده شد. به منظور کسب اعتبار سازه های (ابعاد و مؤلفه ها) مدل، به علت دو مرتبه ای بودن مدل از روش تحلیل عاملی تأییدی سلسله مراتبی استفاده شد که در نتیجه با برازش مدل همه ابعاد و مؤلفه ها با 99 درصد اطمینان و 0< λ مورد تأیید قرار گرفتند.
کلیدواژه ها:
سازمان آینده گرا ، آینده پژوهی ، آینده نگری ، هوشیاری محیطی ، تحلیل عاملی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/425789/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جلالیان، نجمه،1394،بررسی ابعاد و مؤلفه های آینده پژوهی در سازمان های آینده گرا با رویکرد ترکیبی در دانشگاه های دولتی شهرستان یزد،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن 21،تهران،،،https://civilica.com/doc/425789
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، جلالیان، نجمه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، جلالیان؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :نقد پژوهشگران در مورد مقاله بررسی ابعاد و مؤلفه های آینده پژوهی در سازمان های آینده گرا با رویکرد ترکیبی در دانشگاه های دولتی شهرستان یزد
Sajad Ghoreishi (1396/09/16): "نگاه استراتژیک به مقوله آینده نگری و اینکه آینده سازی از وظایف اصیل سازمانهای امروزی است"در این مقاله مورد توجه بوده لذا از این حیث مقاله خوبی می باشد .
Sajad Ghoreishi (1396/09/16): "نگاه استراتژیک به مقوله آینده نگری و اینکه آینده سازی از وظایف اصیل سازمانهای امروزی است"در این مقاله مورد توجه بوده لذا از این حیث مقاله خوبی می باشد .
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نگاهی بر مدل های سیاستگذاری و ارائه ی مدل بومی برای آموزش و پرورش
- بررسی تاریخچه شکل گیری مدیریت آموزشی در جهان
- نقش رهبری آموزشی دراثربخشی یادگیری دانش آموزان و ایجادیادگیری فعال
- ساختار سازمانی
- بررسی ساختار شبکه ای و شبکه سازی در مدیریت پژوهش و فناوری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی مولفه های مهارت ارتباطی موثر مدیران دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
- بررسی وضعیت توانمندی کارکنان سازمان های ورزشی در زمان بحران در زمینه ورزش
- معلم و اضطراب دانش آموزان
- بررسی مفهوم آزادی و وطن در اشعار محمود سامی البارودی و عارف قزوینی
- نجیب محفوظ و حیاته الأدبیة
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.