سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی
کد COI مقاله: ICMHCONF01_480
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 341
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله حرکت به سمت پیاده سازی حسابداری تعهدی در بخش عمومی؛ چالش ها و راهکارها
چکیده مقاله:
بیشک حرکت از حسابداری نقدی یا نقدی تعدیل شده به سمت اجرا و پیاده سازی مبنای حسابداری تعهدی در بخش عمومیهمانند هر نوع اصلاح ساختار دیگری دارای چالش هایی خواهد بود. برای فراهم نمودن بستر مناسب جهت تطبیق با چارچوب-های حسابداری تعهدی در بخش عمومی باید تغییرات مدیریتی بگونه ای اتفاق افتد که رویکردهای سازمانی در مسیر تغییراتمورد نظر قرار گیرد. زیرا هماهنگی با اجزاء حسابداری تعهدی بدون در نظر داشتن این مهم مشکلاتی بهمراه دارد. این مقالهبر چگونگی مواجه کشورهایی نظیر نیوزلند، استرالیا، بریتانیا و مالزی با مباحث و چالش های پیاده سازی حسابداری تعهدی می-پردازد. بدین منظور، تحقیقات و پیشینه موضوع پیاده سازی حسابداری تعهدی در بخش عمومی درکشورهای مذکور مرورخواهد شد. این نوشتار نشان میدهد که هماهنگ شدن با این مبنای حسابداری برای بخش عمومی چالش ها و مشکلاتی نظیرشناسایی و ارزیابی دارائی ها و بدهی ها، مقاومت نیروی انسانی و هزینه های بالای استقرار و اجرای این شیوه را بدنبال دارد. اینچالشها تنها تعداد محدودی از دلایلی است که نشان می دهد کشورهای درحال توسعه باید جهت رفرم و حرکت بسمتحسابداری تعهدی در بخش عمومی بسیار محتاط بوده و جنبه های مختلف تغییر را مد نظر داشته باشند. مروری بر تجربیاتکشورهای مجری این اصلاح ساختار میتواند جهت مشاوره و آموزش کشورهای دیگر خصوصا ایران که قصد پیمودن این مسیررا دارند مفید واقع گردد.
کلیدواژه ها:
حسابداری تعهدی بخش عمومی، حسابداری عمومی، مبانی حسابداری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/425700/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهدوی خو، مهدی و فراهانی، مجتبی و رستمی، فاطمه و عیسوی، هیرو،1394،حرکت به سمت پیاده سازی حسابداری تعهدی در بخش عمومی؛ چالش ها و راهکارها،کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی،،،https://civilica.com/doc/425700
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، مهدوی خو، مهدی؛ مجتبی فراهانی و فاطمه رستمی و هیرو عیسوی)
برای بار دوم به بعد: (1394، مهدوی خو؛ فراهانی و رستمی و عیسوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر فناوری اطلاعات بر توسعه مهارت های اساسی کارآفرینی، فرصت ها و تهدیدها
- نقش مدیریت دانش بر تحقق اقتصاد سلامت محور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
- ارایه مدل بکارگیری فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک برای مدیریت COVID-19
- بررسی تاثیر هوشیاری کارآفرینانه و سنجش بهره وری سرمایه های انسانی بر عملکرد سازمانی با در نظر گرفتن نقش میانجی بهره گیری از قابلیتهای موجود در سازمان های دولتی شهرستان اردستان
- بررسی مبانی نظری مدل های ساخت و رابطه با برند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.