سال انتشار: 1394
محل انتشار:
کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
کد COI مقاله: ICESCON01_0578
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 830
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی ساختمانهای بتنی به روش IDA
چکیده مقاله:
در مقاله حاضر عملکرد لرزهای ساختمان های بتن مسلح باسیستم قاب خمشی که با استفاده از آییننامههای رایج ایران طراحی شده است، به روش احتمالاتی مورد ارزیابی قرار میگیرد. در این پژوهش شش قاب خمشی بتنی با شکلپذیری متوسط و با درجهاهمیت زیاد در شهر تهران براساس آییننامه و استانداردهای ایران طراحی و در نرمافزار OpenSees مدلسازی و اختصاص رفتار غیرخطی به اجزای سازه انجام پذیرفت . برای انجام تحلیل دینامیکی غیرخطی افزایشی از تعداد 22 زوج شتاب نگاشت پیشنهاد شده مربوط به حوزه دور موجود در آییننامه FEMAP-596 مربوط به خاک سخت استفاده گردید. شتابنگاشتهای انتخابی بهدو روش یکبار با استفاده از شتاب طیفی منحنی میانگین IDA و بار دیگر با شتاب طیف طرح استاندارد 2022 مقیاس شده و در تحلیل تاریخچه زمانی قابهای مورد مطالعه مورد استفاده قرارگرفت و مقادیر میانگینهای حداکثر جابجایی نسبی بینطبقهای و حداکثر تغییرمکان بام بهدست آمد. برای قضاوت بهتر قابهای موردمطالعه در نرمافزار SAP تحت تحلیل استاتیکی غیرخطی افزایشی با در نظر گرفتن تغییرمکان هدف بهمیزان میانگین حداکثر تغییرمکان بام حاصل از تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی قرار گرفت و عملکرد اجزا و کل سازه بررسی گردید. همچنین نتایج حاصله احتمال فراگذشت عملکرد سازه های با قاب خمشی بتنی و با اهمیت خیلی زیاد و زیاد از محدوده عملکردی استفاده بیوقفه را نشان میدهد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICESCON01_0578 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/424700/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ربیعی، احسان و عبده کلاهچی، عبدالنبی و بیرانوند، پیمان،1394،ارزیابی ساختمانهای بتنی به روش IDA،کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی،https://civilica.com/doc/424700
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، ربیعی، احسان؛ عبدالنبی عبده کلاهچی و پیمان بیرانوند)
برای بار دوم به بعد: (1394، ربیعی؛ عبده کلاهچی و بیرانوند)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- ]2[آیین نامه طرح ساختمانها در برابر زلزله، استاندارد 2800 ویرایش ...
- ]3[[2] ثنائی، ابراهیم، ارزیابی آسیب پذیری ساختمان ای فولادی با ...
- کاربرد تحلیل دینامیکی افزایشی در سازه های قاب خمشی بتن مسلح [مقاله کنفرانسی]
- ]6[اصغری ورزنه، محمدعلی، ارزیابی لرزه ای سازه فولادی با قاب ...
- Vamvatsicos, D. Cornell, C.A. Incremental Dynamic Analysis.2002 Engineering and Structural ...
- Baker, J. and Cornell, C.A. A Vector-Valiued Ground Motion Intensity ...
- construct ion.Federal Emergency Management Agency Report no. 356, 2001. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی عملکرد لرزه ای قاب خمشی بتنی تحت تغییرات مقاومت فشاری بتن با استفاده از تحلیل دینامیکی افزایشی
- رفتار برشی تیرهای بتن مسلح حاوی الیاف فولادی
- مقایسه تحلیل دینامیکی غیر خطی افزایشی با تحلیل بار افزون در آسیب پذیری ساختمان های بنایی(مطالعه موردی:ساختمان های شهربیدستان)
- معرفی الیاف پلیمری مسلح کننده FRP و انواع روش های به کار گیری آن
- بررسی ویژگی های عمومی بتن خود تراکم و دلایل گسترش آن در دنیا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مهندسی خلاقیت بیونیکی و تحقیق و توسعه
- سنگ مصنوعی و تکنولوژی ساخت آن
- طراحی خطوط انتقال نفت و گاز فراساحل در بخش نزدیک به ساحل
- معرفی الگوریتمی بر پایه تکرار جهت شناسایی موقعیت مرز سوپرکویتی در جریان متقارن محوری
- مدل SPR جهت استقرار ارگونومی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.