سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم رفتاری و مطالعات اجتماعی
کد COI مقاله: IBSCONF01_268
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 278
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نقش رسانه در تولید امنیت اقتصادی
چکیده مقاله:
هدف کلی از انجام پژوهش حاضر بررسی نقش رسانه در تولید امنیت اقتصادی می باشد. روش انجام پژوهش حاضر توصیفی - همبستگی می باشد، جامعه آماری شامل کارشناسان علوم اقتصادی و علوم ارتباطات می باشد که از میان آن ها 364 نفر به روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای انتخاب گردید. جهت جمع آوری داده های پژوهش از پرسشنامه ی پژوهشگر ساخته استفاده شده است. داده های پژوهش با استفاده از نرم افزار SPSS19 ، آزمونهای همبستگی و t مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصل از یافته های پژوهش آن است که مقدار سطح معناداری آزمون از مقدار آلفای آزمون مقدار 0/05کمتر می باشد و این بدان معناست که وسایل ارتباط جمعی نقش سازنده درتولید امنیت اقتصادی دارند و این امر با همکاری موسسات مالی میسر می گردد. وسایل ارتباط جمعی نقش سازنده در کاهش تنش های اقتصادی دارند و می تواند از فشارهای ناشی ازاین تنش ها بکاهند. تبلیغات محیطی درکنار اطلاع رسانی مطلوب نقش سازنده در تثبیت محبوبیت موسسات مالی واقتصادی ایفا می کنند.
کلیدواژه ها:
امنيت اقتصادي ، رسانه ، علوم اقتصادي ، علوم ارتباطات
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/421221/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صابرشیخ، یاس و حسینی دانا، حمیدرضا،1393،بررسی نقش رسانه در تولید امنیت اقتصادی،کنفرانس بین المللی علوم رفتاری و مطالعات اجتماعی ،تهران،،،https://civilica.com/doc/421221
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، صابرشیخ، یاس؛ حمیدرضا حسینی دانا)
برای بار دوم به بعد: (1393، صابرشیخ؛ حسینی دانا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش کتابخانه های دیجیتالی در یادگیری الکترونیکی
- انواع یادگیری الکترونیکی و شکلهای مختلف تعامل درآن
- یادگیری ویاددهی الکترونیکی در ایران
- نقش رسانه ملی (تلویزیون) در امنیت ملی با تاکید بر امنیت اقتصادی جمهوری اسلامی ایران
- تاثیر محتوای برنامههای تلویزیون بر میزان مصرف کالای داخلی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نشانه های رفتاری برونی سازی شده
- پیش بینی خودکارآمدی نوجوانان دختر و پسر بر اساس سبک والدگری والدین
- تاثیر مطالعه روشمند بر یادگیری
- فرا تحلیل مداخلات روانشناختی بر افزایش سازگاری اجتماعی
- Application of data mining in the study of behavioral and emotional disorders of children of divorce resulting in educational failure in high school students
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.