سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: HOGOG01_076
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,136
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نظام الکترونیکی اثبات جرم در قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 92
چکیده مقاله:
یکی از مهمترین مباحث نوین حقوقی، ارزش استنادی دلایل ناشی از فناوری های مدرن است به نظر می رسد منعی برای پذیرش و استناد به دلایل الکترونیک وجود نداشته و این دلایل می توانند با رعایت ضوابط مربوطه در قالب امارات یا سند، مستند حکم دادگاه قرار گیرند. در این مقاله با بررسی مفهوم ادله الکترونیکی و سایر مفاهیم مرتبط با آن و همچنین بررسی دادرسی الکترونیکی در قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 92، به بیان جایگاه این ادله در میان سایر ادله اثبات دعوا پرداخته شده و ضمن برشمردن و احصاء ویژگی ها و قابلیت های ادله دیجیتال به مسائل و مشکلات ناشی از بکارگیری این ادله اشاره شده است. در پایان یه این نتیجه رسیدیم که قانون گذار ما با بی توجهی به مسائل موجود در این فضا اقدام به قانون گذاری نموده است.
کلیدواژه ها:
تحول، ادله،آیین دادرسی کیفری،الکترونیکی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/420625/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شکرچی زاده، محسن و نادعلی، رعنا و قندهاری علویجه، مینا،1394،نظام الکترونیکی اثبات جرم در قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 92،همایش ملی قانون آیین دادرسی کیفری سال 1392 در بوته نقد،مراغه،،،https://civilica.com/doc/420625
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، شکرچی زاده، محسن؛ رعنا نادعلی و مینا قندهاری علویجه)
برای بار دوم به بعد: (1394، شکرچی زاده؛ نادعلی و قندهاری علویجه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تعلیق تعقیب و جایگاه آن در قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392
- تاثیر جنگ بر معاهدات بین المللی از دیدگاه حقوق بین الملل و اسلام
- بررسی حقوق مخاصمات مسلحانه بین المللی شده در حقوق بین الملل
- بررسی نهاد داوری درانگلستان
- مطالعه انواع سند و سیر ثبت اسناد و املاک بعد ازمشروطه تا زمان حال
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بازشناسی مقامات عنداللهی در حوزه صبر و تقوی ازنگاه قران کریم
- بررسی تطبیقی وظایف زن و مرد در حقوق مدنی ایران و مذاهب اهل سنت
- درامدی بر فرقه گنابادیه از گذشته تاکنون
- انتشار ویروس از منظر جنایات جنگی بین المللی
- نگاهی بر شرایط انعقاد و اعتبار بیع الکترونیکی و سنتی با نگاه تطبیقی به قانون انگلستان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.