سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: NCNMS03_067
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 912
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی فنی و اقتصادی تیغه های جدا کننده داخلی نوین و متداول در صنعت ساختمان کشور و مقایسه آن ها
چکیده مقاله:
تیغه های جدا کننده ها در ساختمان سازی یکی از اجزای مهم ساختمانی باشند که علاوه بر نقش آن ها در هزینه تمام شده ساختمان، نقش مهمی در هزینه بهره برداری ساختمان را نیز دارند. با مراجعه به سابقه فعالیت های انجام شده در زمینه مقایسه جدا کننده ها، این کمبود احساس می شود که تاکنون مقایسه فنی جامعی بین انواع تیغه های متداول نوین صورت نپذیرفته است، لذا در این مقاله سعی شده است با توجه به اطلاعات شرکت های معتبر در زمینه ساخت دیوارهای جدا کننده و همچنین نتایج آزمایشگاهی مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن ساختار انواع تیغه های متداول در ایران مانند دیوار کناف، دیوار سبز ساختمانی، دیوار ایزی وال یا پانلهای سوپر سبک کامپوزیت مسلح مدنی، دیوار سبک پیش ساخته سه بعدی یا تری دی ال، تیغه لیکا ، تیغ ACC یا به بتن سبک هوادار اوتوکلاو اعلام شده ، تیغ CLC یا بلوک سبک سلولار بر دیوار ساخته شده با سیستم JK بررسی روند. برای یک ضخامت مشخص تیغه، عواملی چون هزینه یک مترمربع تیغه، مقاومت حرارتی تیغه ، شاخص کاهش صدا و مقاومت در برابر آتش سوزی مقایسه شده و در قالب نمودارها و جداول ارائه می شوند. در نهایت این امکان برای خواننده فراهم می شود تا بتواند ساختاری را که مشخصات عمل کردی مناسبی دارد برای استفاده مورد نظر خود انتخاب نماید.
کلیدواژه ها:
تيغه هاي ساختمان، سبك سازي، بتن سبك، عايق حرارتي و سوتي، مقاومت در برابر حريق ، صنعتي سازي ساختمان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/417481/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسم زاده، حسن و پیلوار، محمد،1393،بررسی فنی و اقتصادی تیغه های جدا کننده داخلی نوین و متداول در صنعت ساختمان کشور و مقایسه آن ها،سومین کنفرانس ملی مصالح و سازه های نوین در مهندسی عمران،سمنان،،،https://civilica.com/doc/417481
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، قاسم زاده، حسن؛ محمد پیلوار)
برای بار دوم به بعد: (1393، قاسم زاده؛ پیلوار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی و مقایسه دیوار کناف با دیوار D 3پانل
- مقایسه فنی و اقتصادی بلوک CLC با آجر سفال
- External corrosion prevention of sea lines in offshore and onshore section
- روشهای تعیین ضریب رفتار سازه ها و عوامل موثر بر آن
- تاثیر فرهنگ و اقلیم بر معماری بومی ابنیه خلیج فارس
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.