سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی مهندسی عمران کاربردی و دستاوردهای نوین
کد COI مقاله: ACA01_526
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 974
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و مقایسه دیوار کناف با دیوار D 3پانل
چکیده مقاله:
شکل جدید بناهای امروزی به دلیل نحوه اجرا و نوع محصولات به کار رفته در آن از بناهای گذشته متفاوت می باشد. نگاه جدید انسان به ساختمان سازی و مصالح به کار رفته در آن باعث به وجود آمدن محصولاتیمتنوع و گوناگون در جهت ساخت ساز شده است که ارتباط تنگاتنگی با وضعیت اقتصادی جامعه دارد، علاوه بر آن، مواردی همچون توجه به محیط زیست، سلامت عمومی،استفاده بهینه از مصالح و صرفه جویی در مصرفانرژی و به حداقل رساندن اجرای عملیات ساختمانی، همچنین استفاده از قطعات س بک برای پوشش بخش های غیر سازه ای به دلیل کاهش وزن ساختمان و کاهش خطرات ناشی از زلزله باعث به وجود آمدن مصالحگوناگون و متنوع شده است از این رو این پژوهش بر اساس روش مطالعه ی کتابخانه ای و تحلیل محتوای متن پژوهش و استفاده از منابع اینترنتی به بررسی و مقایسه ی دیوار های 3D پانل و سیستم ساخت و سازخشک کناف دیوارهای پیش ساخته کناف ) و که از نمونه های جدید و به کار گرفته شده در سیستم های ساختمانهای دهه های اخیر می باشند، می پردازد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ACA01_526 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/255792/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صیادپور، محمد و تابان، امیر،1392،بررسی و مقایسه دیوار کناف با دیوار D 3پانل،همایش ملی مهندسی عمران کاربردی و دستاوردهای نوین،کرج،https://civilica.com/doc/255792
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، صیادپور، محمد؛ امیر تابان)
برای بار دوم به بعد: (1392، صیادپور؛ تابان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهبود نمای ساختمان با به کارگیری رنگ های نانو ساختاری با الگو گیری از بال پروانه مورفو
- مقایسه فنی و اقتصادی بلوک CLC با آجر سفال
- External corrosion prevention of sea lines in offshore and onshore section
- Mechanical Behavior of CFRP Composites in Confined Concrete Columns
- بررسی فنی و اقتصادی تیغه های جدا کننده داخلی نوین و متداول در صنعت ساختمان کشور و مقایسه آن ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
- امنیت کالبدی با تکیه بر معماری بومی ایران در هنگامه بحرانهای طبیعی (اسکان موقت پس از زلزله)
- نقش پیاده رو ها در سرزندگی و تعاملات اجتماعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.