سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: MCCONF01_059
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 21,922
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تأثیرات ناشی از اینترنت و شبکه های اجتماعی مجازی بر تحصیل دانش آموزان
چکیده مقاله:
شبکه اینترنت درکنارمزایای بی شمارش، معایبی نیز داردکه عدم آشنایی کامل با فضای مجازی می تواند آسیب هایی را برای دانش آموزان به بارآورد. دراین مقاله پس ازتعریف شبکه های اجتماعی مجازی و معرفی چندی ازآنها به بررسی تأثیرات شبکههای اجتماعیبرافت تحصیلی دانش آموزان ازجمله ایجاداعتیاد اینترنتی، ایجاد مشکلات خانوادگی، مسائل مربوط به گروه دوستان و مسائل مربوط بهمحتوای این شبکهها بررسی شده و نظرات جمع آوری شده کارشناسان حوزه تعلیم و تربیت درخصوص تاثیرات شبکه های مجازی بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان بیان شده است. روش پژوهش به صورت کتابخانه ای که با استفاده ازکتاب ها، مقاله ها وگزارش های علمی داخلی و خارجی مرتبط و تحقیقات به عمل آمده دراین حوزه، مشاهدهی میدانی و همچنین نظر خواهی ازعدهای کارشناسان نظامآموزشی کشور استفاده شده و سپس با جمعآوری نظرات و تطبیق آنها با هم و انتخاب موارد مورد تأکید و مشابه این افراد موارد مناسب بدست آمد. درپایان نتیجه گیری این پژوهش، ضمن برجسته ساختن اهمیت شبکه های مجازی و مزایای آن، بدلیل مورد تهدید قرار گرفتن دانش آموزان از سوی شبکه های اجتماعی، پیشنهاداتی جهت مصون ماندن دانش آموزان از آسیب های احتمالی شبکه های اجتماعی بیان شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MCCONF01_059 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/416130/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضایی، محمدجواد و کیهان زاده، پریسا،1394،تأثیرات ناشی از اینترنت و شبکه های اجتماعی مجازی بر تحصیل دانش آموزان،اولین کنفرانس ملی علوم مدیریت نوین و برنامه ریزی پایدار ایران،تهران،https://civilica.com/doc/416130
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، رضایی، محمدجواد؛ پریسا کیهان زاده)
برای بار دوم به بعد: (1394، رضایی؛ کیهان زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
نقد پژوهشگران در مورد مقاله تأثیرات ناشی از اینترنت و شبکه های اجتماعی مجازی بر تحصیل دانش آموزان
رمضان محمدی (1400/10/27): این مقاله که من دنبالش بودم خیلی عالیست مرسی
رمضان محمدی (1400/10/27): این مقاله که من دنبالش بودم خیلی عالیست مرسی
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چک لیست تعمیر و نگهداری تجهیزات و تاسیسات ساختمان
- بررسی انواع روشهای پرداخت الکترونیکی در ایران و مکانیزمهای عملیاتی ارائه شده توسط بانکهای کشور در این زمینه
- روانشناسی فضای سبز
- مدیریت ذینفعان پروژه
- نقش پدافند غیرعامل در کاهش آسیب به تاسیسات آب و فاضلاب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.