رتبه بندی مدیران ستادی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت از نقطه نظرتناسب با شغل و محیط شغلیایشان با استفاده از تکنیک های تصمیم گیری چند شاخصه
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و مهندسی صنایع
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 677
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMEI01_227
تاریخ نمایه سازی: 14 آذر 1394
چکیده مقاله:
تامین منابع انسانی مورد نیاز سازمانها ازگذشته های دورهمواره مورد توجه مدیران بوده است. اما چیزی که امروزه از اهمیت بیشتری برخوردار شده است، بقای نیروی استخدام شده در سازمانهاست. یکی از عوامل تعیین کننده در بقای کارکنان در سازمان، تناسب آنها با شغل و محیط شغلی شان است. بنابراین اکثر سازمانها در صدد آنند که کارکنانی را استخدام کنند کههرچه بیشتر با ویژگیهای شغلی و محیطی آن انطباق داشته باشند.در این مقاله، سعی برآنست تا 5 نفر از مدیران ستادی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با توجه به 7 شاخص تناسب شغلی با یکدیگر مقایسه شده و رتبه بندی گردند. این شاخصها شامل سازگاری شغلی، اعتماد به نفس، میزان رغبت و تمایل فرد به شغل مربوطه، توانمندی کلامی، مهارت در برقراری ارتباط، تسلط بر عواطف و احساسات خویش و انگیزه پیشرفت می باشند که توسط عده ای از خبرگان موجود در این سازمان طراحی و تدوین گردیده اند. در مرحله اول، این شاخصها با استفاده از تکنیک ENTROPY وزن داده شده اند. سپس گزینه های مورد نظر با توجه به وزنهای بدست آمده توسط 5 تکنیک تصمیم گیری چند شاخصه SAW,TOPSIS,ELECTRE,TAXONOMY و AHP گروهی مقایسه شده و رتبه بندی نهاییآن ها با استفاده از روش کاپلند صورت گرفته است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
عزت اله اصغری زاده
دانشیار گروه مدیریت صنعتی دانشگاه تهران
مهدی اجلی
دانشجوی دکتری تخصصی مدیریت صنعتی دانشگاه تهران
سیدپوریا باقی
کارشناس مدیریت صنعتی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی (مدیریت توسعه) دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
سیده فاطمه موذنی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی (مدیریت توسعه) دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :