سال انتشار: 1394
محل انتشار: اولین همایش ملی علوم زمین و توسعه شهری
کد COI مقاله: ESUD01_316
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 355
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی فعالیت های نئوتکتونیکی با استفاده از شاخص های ژئومورفیک (مطالعه موردی:حوضه رودخانه های شور و دزگاه استان فارس)
چکیده مقاله:
امروزه استفاده گسترده ای از شاخص های ژئومورفیک برای تحلیل های مورفوتکتونیکی مناطق مختلف می شود. این شاخص ها به عنوان ابزار شناسایی پایه برای تشخیص تغییر شکل های تکتونیکی یا تخمین ناپایداری نسبی فعالیت های تکتونیکی در یک منطقه ویژه به کار می روند. این آنالیزها برای تعیین میزان فعالیت نسبی گسل قیر و منطقه پیرامونی آن در جنوب استان فارس به کار برده شد. حوضه گسل قیر به خاطر وجود شواهد ژئومورفیک و وجود زمین لرزه های فراوان قدیمی و جدید منطقه، انتخاب گردید. شدت فعالیت تکتونیکی به وسیله داده های مطالعات ژئومورفیکی که از جبهه های کوهستان و سیستم رودخانه ای منطقه استخراج شده اند، محاسبه گردید. تجزیه و تحلیل های مورفوتکتونیکی بر روی گسل قیر با استفاده از شاخص هایی مانند: شاخص سینوزیته جبهه کوهستان (Smf)، شاخص گرادیان طولی رودخانه (SL)، نسبت کشیدگی حوضه (Re) ، شاخص عدم تقارن حوضه (Af)، میزان سینوزیته یا پیچ و خم رودخانه (S) و انتگرال هیپسومتریک (Hi) و شاخص تقارن توپوگرافی عرضی (T) انجام پذیرفت. این شاخص ها که از روی نقشه های توپوگرافی و عکس های هوایی منطقه محاسبه می گردند، روابط بین فعالیت های تکتونیکی و و فرآیندهای فرسایشی را نشان می دهند. نتایج تحقیق نشان می دهد که حوضه گسل قیر و منطقه پیرامونی آن دارای فعالیت تکتونیکی نسبتاً بالایی است به طوریکه حدود 23/23 درصد از مساحت منطقه را مناطق با فعالیت تکتونیکی زیاد و 48 درصد را مناطق با فعالیت تکتونیکی متوسط تشکیل می دهند.
کلیدواژه ها:
زمين ساخت جديد، شاخص هاي ژئومورفيك، حوضه رودخانه شور و دزگاه ، گسل قير
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/408786/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهشتی جاوید، ابراهیم و فتحی، محمدحسین و امانی، سویل و مرادی، علی،1394،بررسی فعالیت های نئوتکتونیکی با استفاده از شاخص های ژئومورفیک (مطالعه موردی:حوضه رودخانه های شور و دزگاه استان فارس)،اولین همایش ملی علوم زمین و توسعه شهری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/408786
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، بهشتی جاوید، ابراهیم؛ محمدحسین فتحی و سویل امانی و علی مرادی)
برای بار دوم به بعد: (1394، بهشتی جاوید؛ فتحی و امانی و مرادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی توانمندی های ژئوتوریستی رودخانه ای ستاوارچای با استفاده از روش پرالونگ .
- کاربرد پردازش تصویر شیءگرا در سنجش از دور
- عوامل موثر بر انتقال دانش در میان شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری مطالعه موردی : پارک علم و فناوری خلیج فارس
- ارایه روشی کارآمد برای پردازش توزیع شده اسناد RDF با استفاده از مپردیوس
- سایبر نتیک : ارتقاء خدمات در کتابخانه های آستان قدس رضوی با بهره گیری از ربات (آدم واره)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.