سال انتشار: 1391
محل انتشار: فصلنامه آموزش مهندسی ایران، دوره: 14، شماره: 54
کد COI مقاله: JR_JEE-14-54_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 198
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیریادگیری الکترونیکی برتوسعه دانش و بهبود مهارتهای شغلی مهندسان موردپژوهی : شرکت مهندسی برق رسانیرو
چکیده مقاله:
امروزه یادگیری الکترونیکی به عنوان رویکردی نوین در مرحله رشد و تکامل قراردارد و لذا مطالعه عوامل موثر بر این گونه یادگیریها و نتایج برآمده از آنها می تواند بر ارتقای کیفیت فرایندهای یاددهی – یادگیری بیفزاید در این پژوهش تاثیر یادگیری الکترونیکی بر توسعه دانش و بهبود مهارتهای شغلی مهندسان شرکت مهندسی برق رسا نیرو بررسی شده است جامعه آماری این تحقیق شامل 283 نفر از مهندسانی است که در سال 1389 حداقل 120 ساعت از آموزشهای حرفه ای خود را به شیوه مجازی و تحت شبکه دریافت کرده اند حجم نمونه بااستفاده از جدول مورگان 150 نفر تعیین شد و آزمودنیها براساس روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند و پرسشنامه های تهیه شده در اختیار آنان قرار گرفت پرسشنامه متشکل از 30 سوال بسته پاسخ است که پایایی آن از طریق محاسبه ضریب آلفای کرونباخ 87/0 برآورد شدهاست که نشان مید هد از دقت مناسبی برخوردار است یافته های پژوهش نشان داد که دوره های الکترونیکی اجرا شده در مولفه های توسعه دانش بهبود مهارتهای شغلی و ایجاد شایستگیهای حرفه ای مهندسان کمتر از سطح متوسط بوده و نتوانسته است اهداف مورد نظر را برآورده سازد
کلیدواژه ها:
آموزش شبکه ای ، یادگیری الکترونیکی ، آموزش مهندسی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/405998/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هداوند، سعید و مشیرزاده، فرهاد و رئیسی، مهدی،1391،بررسی تاثیریادگیری الکترونیکی برتوسعه دانش و بهبود مهارتهای شغلی مهندسان موردپژوهی : شرکت مهندسی برق رسانیرو،،،،،https://civilica.com/doc/405998
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، هداوند، سعید؛ فرهاد مشیرزاده و مهدی رئیسی)
برای بار دوم به بعد: (1391، هداوند؛ مشیرزاده و رئیسی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- چگونه دانش آموزان را تشویق به خواندن همیشگی نماز کردم
- چگونه توانستم ترس واضطراب را در نو آموزان پایه اول ابتدایی به علت ورود به محیط جدید یعنی آموزشگاه از بین ببرم واز شدت وابستگی آنها به خانواده بکاهم؟
- چگونه توانستم به دانش آموزم کمک کنم که از دام اعتیاد رهایی یابد؟
- چگونه دانش آموزانم را به نماز علاقه مند کردم
- چگونه توانستم لکنت زبان و اختلال یادگیری دانش آموزم را بهبود بخشم؟
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.