سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مروری بر یک مورد بیماری هاری

سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,423

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICEM02_126

تاریخ نمایه سازی: 18 آبان 1386

چکیده مقاله مروری بر یک مورد بیماری هاری

بیمار آقای 13 ساله بود که در مورخه 21/10/84 در بیمارستان حضرت رسول اکرم با شکایت اصلی بیقراری و پرخاشگری بستری شد. مشکل بیمار از 12 روزقبل از مراجعه به دنبال تماس سگ بوده و 2 روز بعد ازآن دچار درد ناحیه testis به هماره تورم و پریاپیسم بدون خروج چرک همراه با فرکوئنسی و دیزوری شده است. با دریافت انتی بیوتیک 2 روز بعد بهبود پیدا کرده بعد از آن بیمار دچار تب تعریق بی خوابی و کاهش اشتها پرخاشگری وهالوسیناسیون شده . روز هشتم دار هیدروفوبی به صورتی که حاضر به نوشیدن آب نبود و با گفتن کلمه آب بیمار دچار وحشت و با دیدن آّ بیقرار می گشته به بیمارستانی در شهرستان مارجعه کرده با درمان سرپایی آنتی بیوتیک ترخیص می شود . به علت تشدید بیماری مجددا به بیمارستان مراجعه کرده و با syrup ketotifen مرخص می شود و به علت تشدید بیماری به بیمارستان رسول اکرم مراجعه می کند. در معاینه بیمار هوشیار و به زمان و مکان آگاهی داشت ولی مضطرب و بی قرار بود . به محیط اطراف و بعضی افراد حساسیت بیش از حد نشان می داد و با صحبت کردن بیمار آرام می گرفت. RR:20 PR:90 T:38.5 V/S :BP :120/80 در معاینات نکات مثبتی که داشت مردمک های دیلاته بود. در بررسی سطحی بدن آثار زخم و گاز گرفتگی وجود نداشت. با تشخیص اولیه هاری اقدامات درمانی آغاز شد از قبیل تزریقواکسن های یک سی سی عضلاتی ، (900 unit) RIG و اسکیلوویر و آزمایشهای اولیه و ، scan ,LP Brain CT انجام شد .نمونه LP جهت انجام PCR به اسیتوپاستور فرستاده شد. نتیجه آزمایشات به شرخ زیر می باشد: WBC:11.5 Hb:12.6 AST:37 ALT:16 NA:139 K:402 SCF:Glucose=100 Pr=8 WBC=70 PMN=30% Mono=40% در scan , Brain CT هیدروسفایل بطن های جانبی داشت. بیمارل در بخش PICU بستری شد. در طول سیر بیماری حملات بیقراری افزایش یافت و دچار تنگی نفسهای متناوب شده و همراه با ابریزش از دهان و اختلال رفتاری و شناختی. و روز سوم به دنبال اسپاسم حنجره فوت نمودند. در ضمن جواب آزمایش PCR و نکروپسی و پاتولوژی سر سگ مثبت بود. ذکر این نکته لازم است که سگ رفتار طبیعی داشته است.

نویسندگان مقاله مروری بر یک مورد بیماری هاری

بابک مهشیدفر

متخصص طب اورژانس – عض هیئت دانشگاه علوم پزشکی ایران

اکبر افتخاری

دستیار طب اورژانس – دانشگاه علوم پزشکی ایران

مقاله فارسی "مروری بر یک مورد بیماری هاری" توسط بابک مهشیدفر، متخصص طب اورژانس – عض هیئت دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ اکبر افتخاری، دستیار طب اورژانس – دانشگاه علوم پزشکی ایران نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش سراسری طب اورژانس پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 18 آبان 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2423 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بیمار آقای 13 ساله بود که در مورخه 21/10/84 در بیمارستان حضرت رسول اکرم با شکایت اصلی بیقراری و پرخاشگری بستری شد. مشکل بیمار از 12 روزقبل از مراجعه به دنبال تماس سگ بوده و 2 روز بعد ازآن دچار درد ناحیه testis به هماره تورم و پریاپیسم بدون خروج چرک همراه با فرکوئنسی و دیزوری شده است. با دریافت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مروری بر یک مورد بیماری هاری با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.