سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: COMCONF01_850
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 366
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی LFC با استفاده از الگوریتم ABC در سیستم قدرت بهم پیوسته
چکیده مقاله:
استفاده از الگوریتم بهینهسازی کلونی زنبور عسل مصنوعی به منظور تنظیم بهینه بهره کنترل کننده تناسبی انتگرالگیر مشتقگیر PID برای کنترل فرکانس بار (LFC) در ارتباط با سیستم قدرت در این مقاله پیشنهاد داده شده است.مشکل تنظیم بهره کنترلکننده PID برای کنترل فرکانس بار به صورت یک تابع هدف وابسته به حوزه زمان تعریف شده است که توسط الگوریتم بهینهسازی کلونی زنبور عسل مصنوعی حل خواهد شد که توانایی بالایی در پیدا کردن نتایجبهینه دارد. برای اطمینان از عملکرد و توانایی استراتژی کنترلی ارائه شده برای پایداری نوسانات فرکانس، پروسه طراحی رنج گستردهای از شرایط عملکرد و سیستم غیرخطی را در نظر میگیرد. به منظور نشان دادن تأثیر روش ارائه شدهسیستم قدرت متصل دو ناحیهای به عنوان سیستم تست با شرایط عملکردی متفاوت در نظر گرفته میشود. نتایج شبیه-سازی نشان دادند که با توجه به شاخصهای عملکردی ITAE توانایی عملکرد این روش در مقایسه با الگوریتم ازدحام ذرات برای تنظیم کنترلکنندههای PID و کلاسیک بهتر است. ارزیابی نتایج نشان دادند که استراتژی کنترلی ارائه شدهتوانایی عملکردی خوبی را در رنجهای گسترده از پارامترهای سیستم و تغییرات بار در حضور سیستمهای غیرخطی دارد و نسبت به کنترلکنندههای دیگر برتری دارد علاوه بر آن، استراتژی کنترلی ارائه شده ساختار سادهای دارد، کاربرد و تنظیم آسان که میتواند برای سیستمهای قدرت پیچیده مفید باشد.
کلیدواژه ها:
ABC ، LFC ، سیستم قدرت پایدار، طراحی کنترلکننده PID
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/404945/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوری، جاوید و جلیلی ایرانی، عارف،1394،طراحی LFC با استفاده از الگوریتم ABC در سیستم قدرت بهم پیوسته،کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی درمهندسی برق و علوم کامپیوتر،تهران،،،https://civilica.com/doc/404945
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، نوری، جاوید؛ عارف جلیلی ایرانی)
برای بار دوم به بعد: (1394، نوری؛ جلیلی ایرانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کنترل بار فرکانس سیستم توان با استفاده از الگوریتم بهینه سازی گرگ خاکستری
- طراحی کنترل کننده فرکانس بار با الگوریتم خفاش برای سیستم قدرت متصل غیر خطی
- برنامه ریزی مشارکت واحدها با قیود امنیتی سیستم قدرت با حضور واحدهای حرارتی،بادی وفتوولتائیک،با درنظرگرفتن عدم قطعیت ناشی از بارمصرفی،وزش باد و تابش خورشید
- طراحی کنترل کننده بار فرکانس - فازی P + فازی I + فازی D برای سیستم قدرت حرارتی دو ناحیه ای به هم پیوسته با در نظرگرفتن محدودیت نرخ تولید (GRC)
- طراحی کنترل کننده مقاوم فازی با بکارگیری الگوریتم چند هدفه BFOA-PSO به منظور کنترل فرکانس یک سیستم قدرت سه ناحیه ای
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مدلسازی لیزر نقطه کوانتومی مبتنی بر کاواک فوتونیک کریستال
- طراحی دیکشنری توصیفی – تفکیکی با استفاده از نمایش تنک سریع
- بررسی امنیت و چالشهای حریم خصوصی در اینترنت اشیا
- ارائه ی راهکاری در سیستم تشخیص نفوذ به منظور کلاس بندی و کاهش حملات بااستفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین و بریچ
- بررسی مخاطرات امنیتی برای گوشی های تلفن همراه دارای سیستم عامل اندروید
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.