سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین همایش پژوهش های نوین در علوم و فناوری
کد COI مقاله: EMAA02_122
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 245
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شبیه سازی عددی تاثیرنانو سیال آب اکسیدسیلیس بر انتقال حرارت استوانه عمودی برنجی
چکیده مقاله:
در کاربردهای صنعتی جهت بهبود انتقال حرارت روش های متعددی پیشنهاد شده است .که یکی از این روش ها،استفاده از نانو سیالات است که خواص مطلوب تری نسبت به مایع پایه آب خالص دارند از این رو با توجه به کاربرد فلز برنج در مبدل های حرارتی و سیستم ها و تجهیزات تبرید در این کار به شبیه سازی عددی انتقال حرارت استوانهای برنجی غوطه ور در حوضچه پر شده از سیال پرداخته می شود؛ شبیه سازی بدین صورت انجام شده که یکمیله سیلندری شکل که در فشار اتمسفر قرار دارد حرارت داده شده و سپس بداخل مایع خنک کننده داخل حوضچه قرار داده می شود. برای خنک کردن این استوانه از آب خالص و نانو سیال آب اکسید سیلیس با غلظت های مختلف -که دمای آنها نزدیک دمای اشباع است استفاده می شود. نتایج شبیه سازی نشان میدهد که انتقال حرارت نانو سیالنزدیک به آب خالص است نتایج با کار آزمایشگاهی مشابه مقایسه و مطابقت خوبی دارد در این مقایسه نتایج تفاوت هایی نیز بدست آمده که به دلیل رسوب نانو ذرات بروی سطح می باشد که باعث تسریع انتقال حرارت وکاهش زمان انتقال حرارت و افزایش شار حرارتی شده است.
کلیدواژه ها:
شبیه سازی عددی، جوشش استخری ،نانو سیال آب اکسید سیلیس،استوانه برنجی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/403738/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوذری، حامد و خسروی، بهنام و مومنی، محمد،1394،شبیه سازی عددی تاثیرنانو سیال آب اکسیدسیلیس بر انتقال حرارت استوانه عمودی برنجی،دومین همایش پژوهش های نوین در علوم و فناوری،کرمان،،،https://civilica.com/doc/403738
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، نوذری، حامد؛ بهنام خسروی و محمد مومنی)
برای بار دوم به بعد: (1394، نوذری؛ خسروی و مومنی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحمل تاخیردرشبکه های خودروئی (VDTNs)
- 802.11 ) Wireless امنیت در شبکه های
- تشخیص چهره با استفاده از روش جدید استخراج ویژگی مبتنی بر نمونه برداری فشرده
- ارائه و بررسی روشهای نوین پرداخت کرایه درسیستم های حمل و نقل همگانی
- مسیریابی تطبیقی در شبکه های تحمل پذیر تاخیر خودرویی با یک پروتکل پیشنهادی جدید
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.