سال انتشار: 1394
محل انتشار: اولین همایش مدیریت تقاضا و بهره وری مصرف آب
کد COI مقاله: MDPWU01_039
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 855
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت منابع آب حوضه نازلوچای با استفاده از نرم افزار Vensim
چکیده مقاله:
دردنیای کنونی باتوجه به زیاد شدن مصرف و تقاضای آب مدیریت منابع آب به خصوص درمناطق خشک و نیمه خشک اجتناب ناپذیر است مطالعات مدیریت منابع آب بعنوان ابزاری مفید میتواند با اطمینان پذیری بالا و رعایت اصل پایداری نیازهای آبی اینده را تامین کند درراستای ضرورت این امر ازمدل Vensim جهت برنامه ریزی و مدیریت عرضه و تقاضا درحوضه آبریز رودخانه نازلو واقع دراستان آذربایجان غربی استفاده شد نیازهای آبی منطقه تا سال 1396 ارزیابی شده و تحلیلهایی براورد رودخانه در60سال گذشته انجام گردید و اورد رودخانه ازسال 1392 تاسال 1396 باروش ARIMA براورد شد نتایج نشان میدهد که بدون احداث سدنازلو مصارف شرب و صنعتی و محیط زیستی منطقه درحدبالا و قابل قبولی تامین میشود ولی نیاز کشاورزی درماه های مرداد و شهریور باکمبود شدیدی مواجه است برای سالهای ا بی 1394-95 و 1396-95 باتوجه به اورد پیش بینی شده درصد تامین مربوط به نیازهای شرب محیط زیستی صنعت و کشاورزی محاسبه شدها ست
کلیدواژه ها:
تخصیص آب ، نازلوچای ، Vensim ،Water Allocation
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/403399/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی، لعیا و موسوی، سید فرهاد و کرمی، حجت،1394،مدیریت منابع آب حوضه نازلوچای با استفاده از نرم افزار Vensim،اولین همایش مدیریت تقاضا و بهره وری مصرف آب،همدان،،،https://civilica.com/doc/403399
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، احمدی، لعیا؛ سید فرهاد موسوی و حجت کرمی)
برای بار دوم به بعد: (1394، احمدی؛ موسوی و کرمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اصلاح الگوی کشت دشت تبریز و کاهش مصرف آب گامی موثر در مقابله با بحران دریاچه ارومیه
- بررسی اثر نوسانات شاخص قیمت واردات بر سطح عمومی قیمت ها در دو بخش کالاهای تجاری و غیرتجاری در ایران 1375-1393
- بکارگیری متدلوژی پویایی های سیستم در بررسی عوامل موثر بر قیمت مسکن شهر تهران
- تحلیل سیستمی عوامل موثر بر قیمت مسکن در ایران با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم ها
- مدیریت منابع آب به کمک روش پویایی سیستم با استفاده از مدل vensim (مطالعه موردی : بررسی ریسک پذیری تأمین آب کشاورزی اراضی حوضه سد سفیدرود بر اثر برداشت آب مورد نیازبخش صنعت از سیستم شبکه آبیاری و زهکشی سفیدرود)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر عمق بر رفتار ابر رسوبات سرریز لایروب از طریق مدلسازی عددی اویلری-لاگرانژی
- سیستم پمپاژ آب، تغذیه شده با انرژی فتوولتاییک
- مدلسازی رئولوژیکی مزوسکوپی مایعات حفاری:اثرات الکترولیت
- Energy management by artificial intelligence systems
- بررسی تاثیر مدیریت انرژی تعاملی بر کاهش هزینه های انرژی با استفاده از برنامه ریزی خطی ترکیبی عدد صحیح
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.