نانو فناوری دانشی نوین در تصفیه آب
محل انتشار: اولین کنگره سالیانه جهان و بحران انرژی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 708
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ACWEC01_164
تاریخ نمایه سازی: 8 آذر 1394
چکیده مقاله:
امروزه یکی از مشکلاتی که جوامع و انسانها را تهدید می کند، کمبود منابع آب و آلودگی آب می باشد و این امر سبب شده تاا تامین آب آشامیدنی سالم به یکی از دغدغه های اصلی جامعه جهانی تبدیلشود. بدین ترتیب فیلتار نماودن آب بافیلترهای نااومتری، تحولی عظیم در بازیافت آب ایجاد میکند. با علم به اینکه سایرروشهای تصفیه هزینه بالا و آلودگی شیمیایی شادید دارند روشهای تصفیه نوین نانوفناوری در تصفیه آب را مبنای مطالعه خود قرار دادیم. اینمطالعه براساس تحقیقات انجام شده توسط محققین و برگرفته از اینترنت در زمینه کارایی غشایی نانوفیلتراسیون درحذف نیترات ازآب آشامیدنی، عملکرد نانوفیلتراسیون درحذف کروم 6 ظرفیتی ازآبهایسولفات، حذف آرسنیک از آب آشامیدنی باکمک نانو ذرات آهن و حذف آلاینده های آلی بکمک نانو بوده است.با افزایش فشار و با افزایف غلظت نیترات میزان حذف نیترات افزایش خواهد یافت. نوعآنیون بر حذف نیترات باعث کاهش و نانو کاتیون موجب افزایش حذف نیترات می شود. نانوفیلتراسیون می تواند بعنوان روشی مناسب درحذف کروم بکار رود. بهترین راندمان بمیزان 98درصد درPH خنثی ومتمایل به قلیایی رخ می دهدو با افزایش غلظت جامدات کروم 6ظرفیتی به میزان کامل جذف میگردد این روش همچنین درتصفیه الاینده های فلزی سنگین بسیارضروری است فناوری نانو بدلیل قابلیت بالای خود درتعیین وکنترل محدوده وسیعی ازمنابع الوده کننده تاثیر قابل ملاحظه ای درایجادورفع مسائل زیست محیطی دارد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
ایمان کریمی
کارشناس ارشد رسوب شناسی و سنگ شناسی رسوبی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان.
حامد صمدزاده
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی علوم باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت.
اسد داورپناه
کارشناس ارشد منابع آب دانشگاه زابل.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :