سال انتشار: 1394
محل انتشار: اولین کنگره سالیانه جهان و بحران انرژی
کد COI مقاله: ACWEC01_151
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 882
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری جامع بر آب شیرین کن های خورشیدی
چکیده مقاله:
باتوجه به رشدجمعیت وافزایش نیازهای آبی دردنیا ودرنظر گرفتن محدودیت های موجود دردسترسی به آبهای شیرین و قابل مصرف نیازبه یک فرایند شیرین سازی اب شو ر به شدت احساس میشود چرا که کاربرد چنین سیستمی میتواند کمک شایانی به فراهم سازی آب قابل شرب ازآب بی کران دریا ها باشد ازسوی دیگر باتوجه به مصرف بالای انرژی توسط این سیستم ها هنوز صنعتگران میل و علاقه لازم برای احداث و بکارگیری این فرایندها را به دست نیاورده اند حال اگرموفق شد انرژی مورد نیاز را ازیک منبع ارزان و پاک استحصال نمود شاید بتوان ادعا نمود دیگیر مشکلی سدراه استفاده ازسیستم های آب شیرین کن نخواهد بود آب شیرین کن های خورشیدی با دارا بودن پتانسیل تولیدات صنعتی و خانگی انعطاف پذیری بالایی برای استفاده شدن دارند انچه دراین مطالعه به آن پرداخته شده معرفی انواع آب شیرین کن های خورشیدی موجود و شرح و تحلیل دونوع رایج آنها می باشد ازسوی دیگر نویسندگان این مقاله تلاش داشته اندتا با معرفی ظرفیت وتنوع بالای این سیستم ها پیشنهاداتی مبتنی بربکارگیری یک سیستم خلاقانه و موثرعرضه کنند
کلیدواژه ها:
آب شيرين كن ، انرژي خورشيدي ، حوضچه اي ، رطوبت زايي ، رطوبت زدايي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/402921/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عبادی، حسین و دهقانی، مجید و محمدی، پیام،1394،مروری جامع بر آب شیرین کن های خورشیدی،اولین کنگره سالیانه جهان و بحران انرژی ،شیراز،،،https://civilica.com/doc/402921
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، عبادی، حسین؛ مجید دهقانی و پیام محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1394، عبادی؛ دهقانی و محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آب شیرین کن های خورشیدی و بررسی پارامترهای موثربر بازده ترمودینامیکی
- مطالعه آزمایشگاهی و تحلیل اقتصادی یک دستگاه آب شیرین کن خورشیدی پلکانی
- مدلسازی و بهینه سازی آب شیرین کن چند مرحله ای MED
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
- آب شیرین کن های خورشیدی فرصتی برای جهان امروز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- قدرت بازاری اوپک: آزمون وجود رفتار همکارانه اعضای اوپک با رویکرد ARDL
- بررسی وجود حباب های قیمت در بازار نفت ایران
- برآورد تابع تقاضای انرژی در زیربخش های صنعت ایران برای اقلیم های گوناگون (مطالعه موردی زیربخش صنایع نساجی، پوشاک و چرم)
- مقایسه تطبیقی کارایی رژیم مالی قراردادهای بیع متقابل و قراردادهای نوین نفتی ایران
- بررسی مقاوم سازی بخش نفت و گاز سیستم انرژی ایران از منظر استمرار تولید
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.