باروری ابرها ، کاهش آلودگی محیط زیست و ذخیره انرژی اکتریکی
محل انتشار: اولین کنگره سالیانه جهان و بحران انرژی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 724
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ACWEC01_033
تاریخ نمایه سازی: 8 آذر 1394
چکیده مقاله:
با نگاهی به دسته بندی نوع انرژی الکتریکی مصرفی استان کرمان مشاهده می گردد تقریبا نیمی از بار استان کشاورزی می باشد . خشکسالی های اخیروعیق تر شدن چاههای کشاورزی ، استفاده از وسایل سرمایشی کم بازده درجنوب استان ، توسعه بخش صنعت وم دن و .... از مهمترین علل رشد بار دراستان کرمان طی چند سال اخیر می باشد. دراین مقاله پس از بررسی آمارمصرف انرژی و پیک بارماه های م تلف سالهای 1331 لغایت 1331 استان کرمان، میزان بارندگی ،درجه حرارت وحداکثر بارندگی دریک روز استان به تاثیر میزان بارندگی برمصرف انرژی الکتریکی دراستان می پردازد.بحث باروری ابرها که بعنوان شاخه ای ازعلم تعدیل وضع هوا شناخته میشود، نوعی رفتار هوشمندانه با ابرها و سیستمهای ابری و در جهت افزایش بارش در ابرهایی است که فرایندهای بارش در داخل آنها در حا شکلگیری و اجرا است. روش باروری بهلحاظ هزینه های استحصال آب ازتمامی روشها مقرون بهصرفهتر است و در بیشترین حد خود قیمت تمام شده هر مترمکعب آب 11 تومان برآورد شده است؛ درحالی که در روشهایدیگر تا 2111 تومان نیزهزینه انجام میشود. دراین مقاله فارغ از منافعی که باروری ابرها خصوصا دراستان کویری همچون کرمان برای تا مین آب دارد به میزان صرفه جویی انرژی الکتریکی دراین استان ناشی از باروری ابرها می پردازد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدرضا پورغریب شاهی
شرکت برق منطقه ای کرمان
آزاده حسینی نژاد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران ، دانشجوی کارشناسی ارشد
مهدیه اسلامی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان ، استادیار
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :