بررسی تاثیر استفاده از برنامه های مدیریت تقاضا در ساختمان های تجاری- مسکونی با هدف پیک زدایی شبکه و کاهش هزینه های انرژی مشترکین
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 591
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SENACONF02_233
تاریخ نمایه سازی: 30 آبان 1394
چکیده مقاله:
الکتریسیته کالایی است که همواره و در هر کجا موجود است و در محدوده وسیعی از کارها استفاده می شود. یکی از ویژگی های الکتریسیته عدم امکان ذخیره سازی اقتصادی است به همین علت است که اولاً همواره باید تعادل بین تولید مصرف حفظ شود و از سوی دیگر سیستم های تغذیه کننده طوری طراحی شوند که حداکثر تقاضای مورد انتظار را تأمین کنند. از ویژگی های دیگر تولید این محصول این است که هزینه تولید آن در ساعات مختلف یک روز و فصل ها به علت تفاوت در بهره وری تولید و هزینه سوخت متفاوت است. مدیریت بار یک روش خاص برای کنترل کردن بار یک شبکه به منظور دست یابی به باری ثابت است. در این مقاله به بیان روشی برای کاهش هزینه های برق مصرفی توسط مشترکین با بهره گیری از سیستم مدیریت انرژی ساختمان پرداخته خواهد شد تا در عین حال که مشکلات پیک مصرف در شبکه برق تا حدودی رفع گردد، مشترک بهای برق کمتری بپردازد و در صورت داشتن منابع تولید انرژی داخلی مانند سیستم سولار، از خروجی این منابع نیز به خوبی استفاده کند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
رقیه پورعباسعلی
سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی
بابک یوسفی خانقاه
سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :