سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: HBHEAITH02_085
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 665
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کشاورزی ارگانیک ، گامی در جهت تولید پایدار و سالم
چکیده مقاله:
امروزه بخش کشاورزی به منظور پاسخگویی به نیاز روزافزون غذا برای جمعیت رو به رشد کره زمین به میزان زیادی وابسته به مصرف مواد شیمیایی می باشد که منجر به الودگی آب، هوا، خاک، محصولات تولیدی کشاورزی و در نتیجه بروز آثار سوئی نظیر انواع نقایص مادرزادی، کاهش باروری و یا ناباروری، تغییر در سرعت متابولیسم و کاهش کارایی سیستم ایمنی بدن می شود. همچنین سالانه هزاران نفر در جهان بر اثر آلودگی ناشی از سموم و آفت کشها در محصولات کشاورزی جان خود را از دست می دهند. هدف کشاورزی ارگانیک، بهینه سازی تولید و افزایش کیفیت محیط زیست و رفاه و دستیابی جامعه به مواد غذایی سالم و کافی است. روش تحقیق حاضر از نظر جمع آوری اطلاعات و قابلیت تعمیم از نوع پژوهش های توصیفی- تحلیلی و از لحاظ هدف، کاربردی می باشد. با توجه به نوع پژوهش، این مطالعه به روش مروری توصیفی بر روی تحقیقات انجام شده در مورد کشاورزی ارگانیک تهیه شده است. در گردآوری داده ها و اطلاعات از روش کتابخانه ای و اسنادی نیز استفاده شده و برای تحلیل و استنتاج نهایی داده های گردآوری شده (مقالات، کتب و ...) مرتبط با موضوع تحقیق، مورد شناسایی، بررسی و تحلیل قرار گرفته اند. هدف اصلی این پژوهش شناساندن کشاورزی ارگانیک بعنوان راه پیگیری از بحران های زیست محیطی ناشی از کشاورزی صنعتی و پیامدهای ناگوار آن بر جوامع و اکوسیستم با تکیه بر توسعه فرهنگ ایجاد تغییر در تولید محصولات کشاورزی برای تسریع در حرکت بسوی زندگی سالم و تولید و توسعه پایدار می باشد. از دیگر اهداف تحقیق، افزایش سطح آگاهی از مزایای استفاده از کشاورزی ارگانیک در برابر مخاطرات بخش کشاورزی و عدم استفاده گسترده از سموم و کودهای شیمیایی، حفظ و افزایش تنوع زیستی و حفاظت خاک می باشد. اکنون بعد از مواجه شدن با اثرات زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی کشاورزی صنعتی، تولید مواد غذایی پایدار و سالم بیش از هر زمانی حیاتی به نظر می رسد.
کلیدواژه ها:
كشاورزي ارگانيك، كود و سموم شيميايي، محصول سالم، توليد پايدار، اكوسيستم، محيط زيست
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/393718/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کیانی، میلاد و کیانی، مهرداد و اسدی، علی،1394،کشاورزی ارگانیک ، گامی در جهت تولید پایدار و سالم،دومین همایش ملی گیاهان دارویی،طب سنتی و کشاورزی ارگانیک،همدان،،،https://civilica.com/doc/393718
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، کیانی، میلاد؛ مهرداد کیانی و علی اسدی)
برای بار دوم به بعد: (1394، کیانی؛ کیانی و اسدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی پارامترهای فیزیکو شیمیایی آب زرینه رود برای مصارف شرب و کشاورزی
- بررسی آلودگی فلزات سنگین و رسوبات معلق در رودخانه
- مقایسه روشهای عددی با شبکه عصبی - موجکی درتوزیع آلودگی رودخانه مطالعهموردی رودخانه غازان چای
- پیش بینی رسوب در حوضه رودخانه زرینه رود با استفاده از روش شبکه های عصبی مصنوعی
- کشاورزی ارگانیک و توسعه پایدار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جرم انگاری و ضمانت اجرایی قانون حفاظت از خاک در کانادا و چین و ایران
- اثر بیوچار بر شاخص خمیرایی خاک
- ارزیابی رشد هتروتروفیک گیاهچه (نمو گیاهچه) ارقام گندم در پاسخ به تنش غرقابی
- بهینه سازی فاکتورهای مؤثر در تولید pericyclivine و vindorosine از اندام هوایی گیاه پروانش (Catharanthus roseus) به روش سطح پاسخ (RSM)
- ارزیابی ژنوتیپ های مختلف گندم نان پاییزه از نظر عملکرد در شرایط نرمال و تنش رطوبتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.