معرفی و تقسیم ریسکهای تونل سازی در اجرای تونلهای شهری ( مطالعه موردی تونل توحید )
محل انتشار: چهارمین کنگره ملی مهندسی عمران
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,099
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCCE04_287
تاریخ نمایه سازی: 19 مهر 1386
چکیده مقاله:
اجرای تونلهای بلند شهری جهت کاهش فاصله و زمان تردد بین دو مرکز جمعیتی بدلیل شرایط پیش بینی نشده و عدم اطمینان ها، دارای مقداری ریسک می باشد که می تواند باعث افزایش مدت اجرا و هزینه پروژه گردد . حتی در بهترین شرایط مطالعات ژئوتکنیکی متعارف، اجرای آنها همواره دارای مقدار قابل توجهی ریسک از نظر هزینه اجرا و زمان پیش بینی شده اتمام پروژه می باشد .
این ریسکها می بایست در قرارداد به یکی از طرفین قرارداد، کارفرما یا پیمانکار منتقل گردد، در غیر اینصورت علاوه بر افزایش هزینه پروژه و زمان اجرای آن، مشکلات فراوان حقوقی در تعبیر و تفسیر مبانی قرارداد بوجود می آید .
طراحی یک سیستم مدیریت ریسک خاص بطوریکه مراحل مختلف احداث فضا های زیر زمینی را در برگرفته، ریسک های ممکن را کنترل کرده و قوانین و راهنماهای کاری موجود را مد نظر داشته باشد، از اهمیت خاصی برخوردار است .
در این مقاله ضمن ارائه تقسیم بندیهای مختلف از ریسک در پروژه های تونل سازی شهری ، مهمترین و مناسبترین تقسیم بندی انتخاب و نحوه تاثیر گذاری آنها در فازهای مختلف یک پروژه تونل سازی شهری بررسی شده است . در آخر نیز راهکارهایی جهت کاهش پتانسیل ریسک در طول و پیشانی تونل ارائه گردیده است .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
منیر مهدوی مرتضوی
کارشناس عمران ، واحد رسیدگی فنی سازمان مهندسی و عمران شهرتهران
زهرا فتحی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ساخت، ریاست واحد رسیدگی فنی سازمان مهندس
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :