سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: PCEPSD02_044
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,030
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله روش های بکارگیری مدیریت منابع آب در کشاورزی (چالش ها و راهکارها)
چکیده مقاله:
یکی از بحرانهای مهمی که بشر را تهدید می کند مسئله بحران کمبود آب است که میزان بالای مصرف آن و رویکرد فرهنگی نامناسب این بحران را در عص حاضر به چالش تبدیل نموده است. سهم بالای مصرف آب در بخش کشاورزی یکی از بزرگترین جالش های بحران کم آبی می باشد. ایران در یکی از خشکترین مناطق جهان قرار گرفته است و کمبود آب در آن مهمترین تنگنای توسعه کشاورزی به شمار می آید. همچنین با توجه با توجه به اینکه دوران استحصال آبهای ارزان قیمت به پایان رسیده و پتانسیل آبی کشور دیگر نمی تواند پاسخگوی نیازهای روبه رشد تقاضای اب بخصوص در بخش کشاورزی نیازمند برنامه ریزی مناسب می باشد. ناچار و مکلف به بهینه سازی مصرف آب کشاورزی می باشیم، همچنین محدودیت منابع آب، رشد روز افزون جمعیت و مصرف بالای آب در بخش کشاوزی، توجه زیادی به بخش آب کشاورزی را می طلبد. با توجه به موقعیت جغرافیایی و اقلیمی کشور و پراکندگی مکانی نامناسب بارندگی و وجود خشکسالی های متناوب، صرفه جویی در مصرف آب و برنامه ریزی بهینه منابع اب به خصوص در بخش کشاورزی که بیشترین مصرف آب موجود در کشور را به خود اختصاص داده است ضروری می نماید.
کلیدواژه ها:
مدیریت منابع آب، کشاورزی، اب، راهکارهای کاربردی، کمبود آب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/358490/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قنبری، رضا و نعمتی، ذبیح الله و برزویی، اعظم،1393،روش های بکارگیری مدیریت منابع آب در کشاورزی (چالش ها و راهکارها)،دومین همایش ملی برنامه ریزی،حفاظت،حمایت از محیط زیست وتوسعه پایدار،تهران،،،https://civilica.com/doc/358490
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، قنبری، رضا؛ ذبیح الله نعمتی و اعظم برزویی)
برای بار دوم به بعد: (1393، قنبری؛ نعمتی و برزویی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- نقش مدیریت منابع آب و آبیاری در توسعه اقتصادی مناطق روستایی دهستان باراندوز شهرستان ارومیه
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- کاربردفناوری نوظهوربلاکچین درصنعت خودرو
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.