سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: ASDOFC03_023
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 662
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله جنگلداری شهری: فرامطالعه موردی پارک جنگلی چیتگر
چکیده مقاله:
به مجموعه درختان و فضای سبز موجود در محیط زندگی شهری که سیمایی جنگلی پیدا کنند، جنگل شهری میگویند. به کلیه اقداماتی که درمدیریت این جنگلها به کار گرفته میشود جنگلداری شهری گفته میشود. در این مطالعه، پارک جنگلی چیتگر به عنوان یکی از بزرگترین و وسیعترین پارکهای جنگلی کشور مورد مطالعه قرار گرفته است. هدف اصلی این مطالعه پاسخگویی به سوالات بنیادی در زمینه پوشش گیاهی، مدیریت و مطالعات علمی انجامشده در مورد پارک بود. جمع آوری داده در مورد پارک جنگلی چیتگر به دو روش مشاهدات میدانی و بررسی کتابخانهای صورت گرفت. در قسمت مشاهدات میدانی طی چهار بازدید میدانی از پارک اقدام به ثبت داده های پوشش گیاهی گردید. طی مراجعات متعدد به سازمانهای مربوطه و با جستجو در پایگاههای دادهای معتبر علمی ، تمامی مطالعات موجود مربوط به پارک جمع آوری گردید تا بتوان فرامطالعه جامعی در مورد پارک انجام داد. ). بر این اساس، 6790650 متر مربع از مساحت پارک به جنگلکاری اختصاص داده شده است و پس از آن چمنکاری و درختان معابر بیشترین سطح پوشش را به خود اختصاص می- دهند. گیاهان یکساله و دایمی به همراه رزکاری کمترین درصد پوشش را در این پارک نشان میدهند. بر اساس نتایج حاصل از این بررسی، بیشترین تعداد مطالعات مربوط به پارک جنگلی چیتگر از نوع ترکیبی و کمترین تعداد مطالعات در پارک مربوط به پوشش گیاهی میباشد. در این مطالعه، مهمترین تهدیدهای مطرح در مورد این پارک جنگلی مورد بررسی قرار گرفته است. روشن است که اگر تهدیدهای مطرح در مورد پارک و تعداد مطالعات موجود را باهم مقایسه کنیم، عدم هماهنگی مطالعات و فعالیتهای علمی با نیازهای این اکوسیستم شهری نمود بیشتری پیدا خواهد کرد.
کلیدواژه ها:
اکولوژی، جنگلداری شهری، فرامطالعه، پارک جنگلی چیتگر، پوشش گیاهی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/349352/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کیانی، الهام و ناصری، حمیدرضا و جعفری، سید محمد،1393،جنگلداری شهری: فرامطالعه موردی پارک جنگلی چیتگر،سومین همایش کشاورزی و توسعه پایدار، فرصت ها و چالش های پیش رو،شیراز،،،https://civilica.com/doc/349352
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، کیانی، الهام؛ حمیدرضا ناصری و سید محمد جعفری)
برای بار دوم به بعد: (1393، کیانی؛ ناصری و جعفری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی موردی تاثیر پوشش گیاهی درمیزان جذب سرب موجود در هوای تهران
- بررسی آلودگیهای ناشی از عنصر سرب و اثرات زیست محیطی و خواص سمی آن در رابطه با بدن انسان
- بررسی وضعیت اکولوژیکی، حفاظتی و اقتصادی گونه جنگلی شمشاد
- کاربرد گیاه پالایی در حذف آلاینده ها
- کاربردهای صنعتی چوب گونه های سریع الرشد صنوبر و پالونیا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی چالش ها و فرصت های امنیت غذایی در ایران با تأکید بر جوامع روستایی
- مروری بر روش های تشخیص و سنجش آلاینده های ایجاد کننده مسمومیت های غذایی با بکارگیری تکنولوژی نانو
- بررسی ارتباط بین ناامنی غذایی و نمره تنوع رژیم غذایی: یک مقاله ی مروری
- مروری بر ترکیبات زیست فعال در مواد غذایی و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی
- مدلسازی و بهینه یابی ویژگی های اسانس استخراج شده از ضایعات پوست نارنج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.