سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت
کد COI مقاله: ACCFIN03_097
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 315
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی وضعیت رضایت مندی و مشتری مداری از بانکهای دولتی مطالعه موردی: بانک های ملی مستقر در شهر مرودشت
چکیده مقاله:
در این مقاله، عوامل موثر در جذب مشتری و بهبود کارایی بانکها با تاکید بر رضایت مندی مشتریان در شعب بانک ملی مستقر در شهر مرودشت مورد بررسی قرار گرفته است. در این مطالعه با استفاده از روش نمونه گیری اتفاقی در دسترس 97 نفر از مشتریان که به مدت دو سال بطور مستمر از خدمات بانک ملی استفاده میکردند انتخاب و از پرسشنامه برای جمع آوری نظرات جامعه مورد مطالعه استفاده گردید. در تجزیه و تحلیل اطلاعات از روشهای آماری توصیفی نظیر میانگین و درصد فراوانی و برای آزمون فرضیه های پژوهش ضریب همبستگی پیرسونن با استفاده از نرم افزار SPSS استفاده شده است. نتایج نشان داد که انتظارات مشتریان تا حدودی از سوی بانکهای مورد بررسی برآورده می شود از دیدگاه مشتریان ارایه خدمات متنوع، استفاده از نظرات مشتریان، کیفیت خدمات، سرعت کارکنان و ارایه خدمات نوین بانکی باعث افزایش رضایت مشتریان بانکهای ملی شهر مرودشت می شود. همچنین در این پژوهش استفاده از خدمات عابر بانک سیستم سیبا، تلفن بانک، میزان تسهیلات، خدمات اینترنتی و پاسخ گویی کارمندان به عنوان عوامل موثر در جذب مشتری مورد بررسی قرار گرفت.
کلیدواژه ها:
مشتري مداري، رضايت مندي، خدمات بانكي، مرودشت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/342987/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حریری، نجلا و یاری زنگنه، مرضیه،1393،بررسی وضعیت رضایت مندی و مشتری مداری از بانکهای دولتی مطالعه موردی: بانک های ملی مستقر در شهر مرودشت،سومین کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت،تهران،،،https://civilica.com/doc/342987
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، حریری، نجلا؛ مرضیه یاری زنگنه)
برای بار دوم به بعد: (1393، حریری؛ یاری زنگنه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- لزوم حرکت سازمانهای ایرانی به سمت "مدلهای نتیجه گرا" در سیستمهای مدیریت کیفیت و ارائه یک مدل مدیریت کیفیت نتیجه گرا
- حسابرسی عملیاتی و الزامات آن در بخش عمومی
- بررسی رابطه مدیریت مشارکتی و کارآفرینی سازمانی در شرکت های تولیدی کوچک و متوسطاستان کردستان
- نقش نوین سیستم حسابداری در بهبود مستمر پروژه های احداث و انبوه سازی
- تاثیر مدل های اقتصاد آب بر مصرف بهینه آب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.