سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مکانیسم بارورسازی ابر فوق سرد با تأکید بر بارش در محدوده جنوب شرق کشور و ارزیابی اثرات زیست محیطی آن

سال انتشار: 1383
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,509

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

279_9633185505

تاریخ نمایه سازی: 13 مهر 1384

چکیده مقاله مکانیسم بارورسازی ابر فوق سرد با تأکید بر بارش در محدوده جنوب شرق کشور و ارزیابی اثرات زیست محیطی آن

از آنجا که کشور ایران از نظر تقسیم بندی اقلیمی، خشک و نیمه خشک محسوب می شود و با توجه به وقوع خشکسالی های متوالی در چند سال اخیر، بویژه در مناطق مرکزی و جنوبی کشور، پژوهشهایی برای ارائه راهکارهای جدید مقابله با کم آبی انجام شده است که از جمله آنها مطالعه و اجرای طرح تلقیح مصنوعی ابرها می باشد که در راستای ایجاد مدیریت ریسک بجای مدیریت بحران است. اجرای این طرح باعث تخفیف مقطعی خشکسالی شده و تکرار مستمر آن، تنشهای آبی وارده در مقاطع خشکسالی را کاهش می دهد. با استفاده از نقشه های سینوپتیکی و داده های بارش روزانه، سه نوع سیستم باران زا در منطقه کرمان شناسایی شده است. سیستم مدیترانه ای که از پتانسیل بارش کمتری برخوردار است و در نتیجه نقش کمتری در طرحهای افزایش بارش بر عهده دارد، سیستم سودانی و سیستم ترکیبی (ترکیبی از دو سیستم مذکور) که از پتانسیل بارش بیشتری برخوردار بوده و نسبت به سیستم مدیترانه ای نقش بیشتری در عملیات باروری ایفا می نمایند. اجرای عملیات تلقیح در سال 1380 با حضور تعدادی از کارشناسان روسی در منطقه عمومی کرمان به انجام رسید که نتایج آن در دست بررسی بوده و رایزنی ها برای ادامه این طرح در دست انجام است

کلیدواژه های مکانیسم بارورسازی ابر فوق سرد با تأکید بر بارش در محدوده جنوب شرق کشور و ارزیابی اثرات زیست محیطی آن:

نویسندگان مقاله مکانیسم بارورسازی ابر فوق سرد با تأکید بر بارش در محدوده جنوب شرق کشور و ارزیابی اثرات زیست محیطی آن

عباس رضایی

کارشناس ارشد زهکشی و عضو هیئت علمی دانشگاه کرمان ، گروه مهندسی آب

بهرام بختیاری زاده

کارشناس ارشد سازه های هیدرولیکی و مدیر عامل موسسه ثارالله

مریم ایلاقی حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان- گروه عمران آب

علی شیخ بهایی

کارشناس پژوهشی جهاد دانشگاهی استان کرمان –گروه منابع آب وموسسه ثارا

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
جوانمرد، سهیلا - جمالی، ج - "شبیه سازی عددی حرکت ...
جوانمرد، سهیلا، جمالی 0 ج -"تعدیل آب و هوا با ...
Rojers , R.R. (1976) - : A Short Course in ...
W.M.O - W.M.P - Peport No.31-*seventh W.M.O Scientific Conferenc On ...
Dennis , A.S. (1980) .، Weather Modification by Could Seeding ...
_ _ Preliminary assessment report o te _ _ 6. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مکانیسم بارورسازی ابر فوق سرد با تأکید بر بارش در محدوده جنوب شرق کشور و ارزیابی اثرات زیست محیطی آن" توسط عباس رضایی، کارشناس ارشد زهکشی و عضو هیئت علمی دانشگاه کرمان ، گروه مهندسی آب؛ بهرام بختیاری زاده، کارشناس ارشد سازه های هیدرولیکی و مدیر عامل موسسه ثارالله؛ مریم ایلاقی حسینی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان- گروه عمران آب؛ علی شیخ بهایی، کارشناس پژوهشی جهاد دانشگاهی استان کرمان –گروه منابع آب وموسسه ثارا نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بارورسازی ابرها ، تغییر اقلیم ، ابر فوق سرد ، یدورنقره ، دی اکسید کربن مایع هستند. این مقاله در تاریخ 13 مهر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2509 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از آنجا که کشور ایران از نظر تقسیم بندی اقلیمی، خشک و نیمه خشک محسوب می شود و با توجه به وقوع خشکسالی های متوالی در چند سال اخیر، بویژه در مناطق مرکزی و جنوبی کشور، پژوهشهایی برای ارائه راهکارهای جدید مقابله با کم آبی انجام شده است که از جمله آنها مطالعه و اجرای طرح تلقیح مصنوعی ابرها می ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تغییر اقلیم طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مکانیسم بارورسازی ابر فوق سرد با تأکید بر بارش در محدوده جنوب شرق کشور و ارزیابی اثرات زیست محیطی آن با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.