شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر شکل گیری رفتار شهروندی سازمانی کارکناندر موسسات مالی با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبیمطالعه موردی: بانک مسکن شهر شیراز
محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی صنایع و مدیریت پایدار
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,218
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IESM02_017
تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393
چکیده مقاله:
به دلیل تأثیر مثبت و مستقیم رفتار های شهروندی سازمانی بر استراتژی های سازمانی و به تبع آن سود آوری سازمان، توجه به این گونه رفتارها می تواند جهت انجام برنامه ریزی های لازم به منظور انطباق فرهنگ سازمان با این استراتژی ها به عنوان یکی از راه های افزایش بهره وری مد نظر قرار گیرد. سازمانها، بدون تمایل داوطلبانه افراد به همکاری، قادر به توسعه ی اثربخشی خرد جمعی خود نیستند. به همین منظور شرایط کام ا لا متحول، افزایش رقابت و ضرورت اثربخشی سازمانها، نیاز به نسل ارزشمندی از سرمایه های انسانی را بیش از پیش آشکار نموده است؛ نسلی که از آنان به عنوان سربازان سازمانی یاد می شود. این سرمایه های انسانی، بی تردید وجه ممیز سازمانهای اثربخش از غیر اثربخش هستند؛ چرا که بدون هیچ چشم داشتی، افزون بر نقش رسمی خود عمل نموده و از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند . در این پژوهش هدف ارائه چهارچوبی برای شناسایی اهمیت مولفه هایی که در شکل گیری رفتار شهروندی سازمانی دخیل هستند، می باشد. لذا ابتدا با توجه به پیشینه پژوهش مولفه هایی را شناسایی شده و سپس با استفاده از تکنیک فرآیند تحلیل سلسله مراتبی به رتبه بندی و تعیین درجه اهمیت مولفه های شناسایی شده پرداخته شده؛ که در نهایت نتیجه به این صورت است که تعهد سازمانی و انگیزش در کار در بالاترین درجه اهمیت قرار می گیرند. برای تحلیل پرسشنامه، ابزار MS EXCEL 2007 و EXPERT CHOICE به کار گرفته شده است.
کلیدواژه ها:
رفتار شهروندی سازمانی ، شکل گیری رفتار شهروندی سازمانی ، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی ، بانک مسکن شهر شیراز
نویسندگان
میلاد فهیمی
گروه مدیریت، دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی، دانشگاه شیراز، شیراز
مهرداد کیانی
گروه مدیریت، دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی، دانشگاه شیراز، شیراز
محمود امینی
گروه مدیریت، دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی، دانشگاه شیراز، شیراز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :