سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: EPSCONF01_759
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 362
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رابطه بین سبک های مقابله ای با عملکرد شغلی کارکنان آموزش و پرورش شهرستان مرودشت
چکیده مقاله:
هدف از انجام پژوهش حاضر تبیین رابطه سبک های مقابله ای با عملکرد شغلی کارکنان آموزش و پرورش می باشد. این پژوهش از نوع کاربردی و برای اجرای آن از روش همبستگی استفاده شده است. جامعه آماری در این تحقیق کلیه کارکنان آموزش و پرورش شهرستان مرودشت که در سال 1392 مشغول به کار می باشند و جمعا 130 نفر می باشند که به علت کوچک بودن مقدار حجم جامعه تمام افراد به عنوان نمونه انتخاب شدند. بنابراین حجم جامعه و نمونه با هم مساوی است که تمام افراد در تحقیق مشارکت داشته اند. برای گردآوری داده ها از سه پرسشنامه، عملکرد شغلی از پاترسون(1990)، پرسشنامه سبکهای مقابله ای از موس،بلینگز و الاه(1995) استفاده شده است که روایی و پایایی آنها مورد تأیید قرار گرفته است. تجزیه و تحلیل اطلاعات حاصل از پرسشنامه ها در دو سطح آمار توصیفی و استنباطی انجام شده است. در سطح آمار توصیفی از آمارهایی نظیر میانگین، انحراف معیار، حداقل نمره و حداکثر نمره استفاده شده است. در سطح آمار استنباطی از آزمون همبستگی پیرسون، رگرسیون به روش گام به گام استفاده شده است. نتایج نشان می دهد که بین سبک های مقابله ای با عملکرد شغلی رابطه معناداری وجود دارد.
کلیدواژه ها:
عملكرد شغلي، سبك هاي مقابله اي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/321137/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عمادی، فهیمه و معین، لادن و فکری، کاترین،1393،رابطه بین سبک های مقابله ای با عملکرد شغلی کارکنان آموزش و پرورش شهرستان مرودشت،اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی،تهران،،،https://civilica.com/doc/321137
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، عمادی، فهیمه؛ لادن معین و کاترین فکری)
برای بار دوم به بعد: (1393، عمادی؛ معین و فکری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی پرتقال واریته والنسیا
- بررسی نظام حقوقی ایران در پیشگیری و مجازات شیوه های نوین کلاهبرداری رایانه ای
- جایگاه و الزامات مجازات جایگزین حبس در سیاست جنایی جمهوری اسلامی ایران
- بررسی عوامل موثر بر تمایل مدیران ، کارکنان و اعضاء هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحدبهبهان برای شدن به سازمان یادگیرنده
- بررسی رابطه بین سبک زندگی و بلوغ روانی کارکنان دانشگاه فرهنگیان منطقه ۶ کشورخراسان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- واقعی بودن نقش ها، مرزها و ساختار قدرت در خانواده: رویكرد قرآنی - روان شناختی
- مقایسه رفتارهای مقابله ای اجتناب در زنان خیابانی و زنان عادی
- پیش بینی دلزدگی زناشویی بر اساس نشخوار فكری و پذیرش و عمل (اجتناب تجربه ای) در زنان نابارور
- رابطه بهزیستی شخصی و باورهای رایج ناكارآمد با نگرش به ایدز در دانش آموزان پسر 14 تا 17 ساله شهر تهران
- اثربخشی طرحواره درمانی بر كاهش اضطراب دانش آموزان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.