سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: EPSCONF01_679
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 764
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی فضای مجازی و کنترل آسیب های ناشی از آن
چکیده مقاله:
در این مقاله سعی شده تا فضای مجازی و آسیبهای ناشی از آن مورد مطالعه قرار گیرد. هدف از این مقاله تاثیرات منفی فضای مجازی بر زندگی افراد است که علاوه بر آن در پی پاسخ به این سوالات هستیم: فضای مجازی چیست و چه ویژگیهایی دارد؟ چه راهکارهایی برای پیشگیری و کاهش آسیب ها در فضای مجازی موجود است؟ روش تحقیق در این پژوهش از نوع اسنادی است که از طریق جمع آوری اطلاعات کتابخانه ای و... صورت گرفته است.در واقع ابتدا به بیان فضای مجازی و خصوصیات آن می پردازیم که نظرات نظریه پردازان را هم در بر می گیرد همچنین کارکردهای منفی آن را هم مورد بررسی قرار داده در نهایت پیشنهادهایی برای کاهش آسیب ها در نظر گرفیه ایم: در این میان خانواده و روابط حاکم بر آن، نظارت دولت، آموزش و پرورش، رسانه ملی، هعسالان، هنجارسازی مثبت و ترویج فرهنگ درست، تشویق به فعالیتهای اجتعاعی، ساخت فیلمهای مربوطه، امر به معروف و نهی از منکر نقش موثری دارند.
کلیدواژه ها:
فضاي مجازي، تاثيرات منفي، خانواده، اموزش و پرورش، فعاليت هاي اجيعاعي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/321057/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دلقندی، مهری سادات و دلقندی، فائزه سادات،1393،بررسی فضای مجازی و کنترل آسیب های ناشی از آن،اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی،تهران،،،https://civilica.com/doc/321057
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، دلقندی، مهری سادات؛ فائزه سادات دلقندی)
برای بار دوم به بعد: (1393، دلقندی؛ دلقندی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نگاهی به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
- تاثیر فضای مجازی بر بنیان خانواده
- شبیه سازی جریان غیرماندگار در مناطق جزر و مدی با استفاده از مدل HEC-RAS
- فلسفه و اخلاق در فناوری اطلاعات
- طرح توجیهی دهکده توریستی - تفریحی امیران ائلمان ارومیه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی وضعیت روانشناختی زوجین دارای فرزند اختلال درخودماندگی (ASD)
- مقاله مروری: اختلال استرس پس از سانحه چیست؟
- کودکان کم توان ذهنی و مادران کودکان عادی در ارومیه
- مقایسه ی امید و معنای زندگی در مادران کودکان مبتلا به طیف اتیسم با مادران کودکان کم توان ذهنی و مادران کودکان عادی در ارومیه
- رابطة تابآوری و تعارض کار خانواده و خانواده کار با رضایت شغلی کارکنان خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.