سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری
کد COI مقاله: NSIA01_704
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 473
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نما، منظرِ نظر و مظهر دوست پیمایش موضوع نمای ساختمان در ادبیات و معارف
چکیده مقاله:
امروزه اکثر مناطق شهری کشور ، از مشکل بیهویتی و آشفتگی سیمای شهری رنج می برند.نمای ساختمانهااز جمله مولفههای موثر در آشفتگی بیشتر یا بهبود معضل نابهسامانیهای محیط بصری انسان، محسوب میشوند. کنارهم قرارگیری ساختمانها، شکلدهنده ی تمام یا بخش اعظمی از سیمایو یافتن راهکارهایی برای کاهش و حل معضلات « نمای ساختمانها » شهرهاست. بنابراین توجه به موضوعناشی از اغتشاشهای بصری بسیار ضروری است. به راستی در زمینه آشفتگیهای بصری باید علت را ریشهیابی کرد و پرسید، آیا اغتشاشات بصری، عامدا ایجاد میشوند، یا ناشی از عدم معرفت به موضوع و برآوردن حق آنمیباشند؟ بدیهست کسی عامدا به ناهنجار ساختن محل زیست خود اقدام نمیکند و عدم شناخت و معرفت است که موجب کوتاهبینی و سطحینگری جوامع میگردد. بنابراین نخستین گام تعمق در موضوعات مرتبط بانماکسب معرفت از موضوع میباشد. اما سوالاتی که مطرح میشود، این است برای شناخت موضوع نما پژوهشگر باید چه حوزههایی را مورد بررسی قرار دهد حدود و ثغور موضوع کدام است و دستیابی به آن ازچه طریقی صورت میگیرد و ... . پژوهش حاضر، برای یافتن پاسخ پرسشهای مطرح شده و با هدف کسب معرفت و شناخت عمیقتر موضوعنمای ساختمان به پیمایش در ادبیات و معارف بلندآوازهی این سرزمین میپردازد. از نتایج این پیمایش، میتوان به گستردگی فراتر از تعریف معماری نمای ساختمان اشاره کرد و دستهبندی بر مبنای صورت و ظاهر ساختمان به عنوان عامل بیرونی منظرچشم و عمل ادراک بصری به عنوان عامل درونی مرتبط با انسان نظر و جهانبینی و اعتقادات طراح نمای ساختما ن مظهر که راهنمای جهتگیری پژوهشگر برای تحقیق دربارهی این موضوع هستند، را بدست آورد. از دیگر نتایج این پژوهش، میتوان صفات و ویژگیهای مدرک و قابلیت تعمیم آنها به نمای ساختمان ، گستردگی معانی دیدن حق چشم به عنوان مهمترین ابزار ادراک حسی انسان و شرایط نظاره کردن را نام برد
کلیدواژه ها:
نماي ساختمان، صورت، ادراك، جهانبيني طراح
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/315415/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ادیب زاده، بهمن و البرزی، پریا،1393،نما، منظرِ نظر و مظهر دوست پیمایش موضوع نمای ساختمان در ادبیات و معارف،همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/315415
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، ادیب زاده، بهمن؛ پریا البرزی)
برای بار دوم به بعد: (1393، ادیب زاده؛ البرزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ساختار ارزیابی انرژی نهفته برای بناهای پایدار
- ساختار وسازه های بیونیک درشکل دهی فرم معماری
- طراحی پیاده مدار خیابان و نقش آن در پایدارسازی شهرمعاصر
- شیوه های نوین صرفه جویی انرژی در ساختمان گامی نو در راستای توسعه پایدار
- تلاش درجهت افزایش تعاملات اجتماعی در فضای خیابان بوسیله الگوی طراحی این فضا با هدف تقویت پیاده مداری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.