بررسی رفتار شهروندی سازمانی و ارتقاء بهره وری نیروی انسانی در دانشگاه( مطالعه موردی: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان)
محل انتشار: سومین همایش ملی سالیانه علوم مدیریت نوین
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 921
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CMMS03_514
تاریخ نمایه سازی: 27 آبان 1393
چکیده مقاله:
نیروی انسانی به عنوان یکی از مهمترین منابع تولیدی در سازمانها نقش مهمی را در افزایش بهره وری و تسریع رشد اقتصادی هر جامعه دارد. دانشگاهها به عنوان مهمترین مرکز سازمانی پرورش نیروی انسانی متصدم، می توانند اقتصاد دانش پایه را حمایتکنند، لذا توجه به اهمیت نیروی انسان و رفتار شهروندی میتواند در عملکرد کلی این سازمان لازم به نظر میرسد. رفتارشهروندی سازمانی یکی از عوامل مهم در بهره وری سازمان بوده و مشارکت آگاهانه نیرروی انسانی در ایرن زمینه می تواند در میزان و بهبود بهره وری به ویژه در محیط علمی دانشگاه موثر واصع شود. با توجه به اینکه پرداختن به موضوع نیروی انسانی یکی از مهمترین دغدغه های اصلی دانشگاه ها میباشد، لذا سازمانها و مدیران ذیربط باید زمینه ها را طوری فراهم کنند که کارکنان با آسودگی خاطر تمام تجربیات، ظرفیت و توانمندیهای خود را در جهت اعتلای اهداف سازمان به کار گیرند و این جز برای فراهم سازی و تدوین اصول و صواعد کلی رفتار شهروندی سازمانی و ارتقا بهره وری نیروی انسانی در دانشگاه میسر ر نصواهرد شد. توجه لازم به نگرشها و سبکهای مدیریتی مناسب، زیرساختها و نظام اطلاع رسانی مناسب، جذر مشارکت افراد، کمبود رشته ها و گرایشهای تصدی مدیریت آموزش عالی و برخورداری از متصدران مجرر برای مهارت های آموزشی و پرورشی در جهت تشصیم نقاط صوت و ضعفهای نظام آموزش عالی با توجه به الگوهای مدیریتی در دانشگاه ها هم برای دستیابی به نظام دانشگاهی کارآمد ضروری میباشد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فاطمه سادات موسوی
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول
حسینعلی بهرام زاده
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول
علی رفیقی
عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :